Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék egy rendes normális csajt?
Azért ez nem egészen így van szerintem... Normális, mosolygós csaj vagyok, talán túl hiszékeny. Ezért vágnak át a srácok. Már többször csalódtam, mert csak arra kellettem. Szóval ez fordítva is így működik sajnos. Most egyedül vagyok és keresek egy megbízható srácot. :) Mit szólsz?
20/L
15:54 _de mi az oka hogy én csak olyanokkal találkozok akik becsapnak, kihasználnak?
irj privátot és beszélünk, megismerkedhetünk. szívesen beszélgetnék értelmes normális csajjal.
nekem az a véleményem, hogy az ország összes rendes pasija és csaja itt van a gyik-on. de most komolyan. ezzel lehetne kezdeni valamit.
hogy a kérdésre is választ kapj: járj társaságba, strandra. esetleg dolgozz. meló közben is sok emberrel találkozhatsz, lányokkal is. persze könnyű mondani, mert akár én is feltehettem volna a kérdést. de mint tudjuk elméletben könnyebb választ adni mint gyakorlatban megvalósítani.
22f
igen. tényleg itt van az ország összes lelki sérültje. mindenki csalódott valamilyen formában.
nekem ez lett a hobbim hogy itt vagyok.
sok rendes ember van itt tényleg. de sok idióta is itt pörizik, akiknek az a lényeg hogy kigúnyolják a másikat.
azért bevallom kaptam sok hasznos tanácsot. (ha nem is erre aí kérdésre)
én most beszélgetek egyel :D
Beus a neve
lehet hogy találtam egy normálisat.
sőt. biztos.
még sikerülhet is.
hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!