Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék egy rendes normális csajt?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 09:11
11/32 anonim válasza:
Szerintem az már régen rossz, ha egy párkapcsolat dugással kezdődik.
12/32 anonim válasza:
Baz akkor énvagyok a kivétel? :)) 1 hét után feküdtünk le - még mindig együtt vagyunk (2hónap)
22F
13/32 A kérdező kommentje:
ha mondja hogy csak d*gni akar akkor nemmegyek bele.
inkább hazudott.
a csajok ha így kihasználják őket akkor hetekig sirnak hogy csak szexre kelettek!
de nemgondolnak bele hogy a férfinak is lehet rossz.
2010. júl. 28. 10:13
14/32 A kérdező kommentje:
együttaludtam egy csajjal aki a haverom. ruhában aludtunk.(ugy ájultunk el) reggel mondta hogy nagyon nyomta a seggét az övcsatom.
nemmondtam neki de szerintem ő is észrevette utánna hogy nemis volt rajtam őv.
a farkam bökte a seggét.
2010. júl. 28. 10:27
15/32 anonim válasza:
10:27 - és hogyhogy nem rabolt rá? :))
16/32 A kérdező kommentje:
mert ő nem akart kihasználni lehet.
normálisabb kicsit a többinél.
ez tegnap történt.
mi az oka hogy az egyik csaj tud normális lenni a másik meg nem?
2010. júl. 28. 10:58
17/32 anonim válasza:
A csajok olyanok, mint a parkoló: Ami jó az foglalt, és amelyik szabad az vagy fizetős vagy mozgássérült.
18/32 anonim válasza:
10:58 - az hogy nem minden ember egyforma
22F
19/32 anonim válasza:
utolsó előtti válaszoló: így is lehet mondani:DxD..hogy a kérdésre is válaszoljak, akár az utcán is lehet találni normális lányokat..ha meg nem vagy félős(ahogy látom nem),akkor valami ürüggyel leszólítod:) 15/F
20/32 A kérdező kommentje:
de mindig kiderül hogy nemalkalmas csak páralkalomra. mert csak annyit akarnak.
2010. júl. 28. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!