Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők! Ti Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti Tinderen 100-ból hány férfit húztok jobbra?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, mert ugye a pasik többsége azt csinálja, hogy mindenkit jobbra és akkor az egyikből csak lesz valami.

Én Tinderen nagyon ritkán vagyok fent, de ha igen, akkor 100-ból maximum 5-öt. 80 a külseje miatt esik ki, 15 meg valami idióta/béna/agresszív/unszimpatikus bemutatkozó szöveg miatt. De ettől függetlenül simán volt már komoly kapcsolatom tinderről. Ti hányat húztok jobbra csak úgy megközelítőleg 100-ból?

2020. ápr. 25. 08:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%
5: inkább Kit Haringtont mondanám de miért is érném be akárkivel amikor egy jó nő vagyok. A való életben is csüngnek rajtam a férfiak ezért nem szorultam a tinderre, csupán kíváncsi voltam amikor nagyon divatba jött de elszomorító volt a kínálat.
2020. ápr. 25. 10:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen a választ!

Ez a "instaceleb csini3,14csa" megfogalmazás pici keményre sikeredett szerintem. Attól még,hogy valaki ilyen körülmények között jött még nem garancia,hogy ilyenné válik. Másik nemnél is akad kivétel.

2020. ápr. 25. 10:49
 13/14 anonim ***** válasza:

#2,8

Ezt nem egy gagyi bóknak szánom, nagyon örülök, hogy vannak ilyen lányok is ;)

20F

2020. máj. 5. 15:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Csak a reklámokat húzom jobbra.
2020. máj. 7. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!