Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit gondoltok az olyan pasikról akik kivonultak a társadalomból mert nem hajlandók résztvenni a gusztustalan játékokban amit az emberek folytatnak?

Figyelt kérdés
Az ilyen pasit bölcsnek tekintitek, erősnek, gyengének, milyennek?
2020. ápr. 23. 13:25
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem válaszoltál egy csomó kérdésre, mondjuk hogy ez miért a randi kategóriában van.

Egyetértek azzal, hogy nem mindenki társas lény, én nő vagyok, és nem tudnék párkapcsolatban élni, ennek ellenére nem látom ilyen borúsan a helyzetet, hogy mindenki goni, csak én vagyok jószívű.

Ja, és leszarom, erről ki mit gondol. Te miért nem? Aki valójában kivonul a társadalomból, arról ezt nem tudod, mert nem üvöltve teszi.

De sok ilyen kérdés van, és mindegyik ugyanolyan. "MEGYEK EL! MINDENKI LÁTJA? EL VAGYOK VONULVA A TÁRSADALOMTÓL! HÁTUL IS HALLJA MINDENKI? KILÉPTEM A TÁRSADALOMBÓL! HAHÓ, SENKI SEMMIT NEM REAGÁL ERRE??? NEM VAGYOK A TÁRSADALOM RÉSZE!"

2020. ápr. 23. 20:20
 42/43 anonim ***** válasza:

"Maradunk a barlangban, nem akarunk fejlődni."

Itt egyedül te akarsz barlangba vonulni, fejlődni meg azért fejlődött az emberiség, mert társas lény, együttműködnek az egyedei.

2020. ápr. 23. 20:34
 43/43 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mondok újat azzal, hogy az emberek nem egyformák, ha valakinek van önálló véleménye, és nem áll le vitatkozni idiótákkal, az épp hogy erős jellem. Kérdés az is, hogy ki mit tart gusztustalan játékoknak, mert ez így nem egyértelmű.
2020. ápr. 24. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!