Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit gondoltok az olyan pasikról akik kivonultak a társadalomból mert nem hajlandók résztvenni a gusztustalan játékokban amit az emberek folytatnak?

Figyelt kérdés
Az ilyen pasit bölcsnek tekintitek, erősnek, gyengének, milyennek?
2020. ápr. 23. 13:25
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem azzal konkrétan nem lenne gond, ha valaki kivonul a társadalomból és kissé különcként viselkedik. Az összes exem kb ez a kategória. Nem akarok általánosítani, mert maximum 4-5 ilyen embert ismerek. Én azt láttam, hogy ők velem szemben is így viselkedtek, valahogy ez az antiszociális viselkedés párosult azzal is, hogy soha nem tudták kifejezni, kimutatni az érzelmeiket. Egy kapcsolatban hoszzútávon számomra - aki alapból optimista és lelkes vagyok - elviselhetetlen volt. Nyilván nem mindenki ilyen, de én nagyon ezt tapasztaltam és szenvedés volt velük. Szóval én már menekültem tőlük és hasonló emberektől végül. (de ne vedd magadra ez csak a rossz példa)
2020. ápr. 23. 14:00
 22/43 anonim ***** válasza:
81%

"de azon kívül nem kezdeményezek emberi kapcsolatokat. Illetve ha más kezdeményezne elkerülő üzemmódba helyezkedem."

Mindenkit teljesen hidegen fog hagyni. Egészségedre :D

2020. ápr. 23. 14:00
 23/43 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy te nem akarsz sehonnan kivonulni, csak nem találod a helyed. Ha ki akarná vonulni, akkor kivonulnál és nem egyetértést várnál egy Randizás :D topikban.
2020. ápr. 23. 14:02
 24/43 anonim ***** válasza:
58%
Sokat elmond rólad, hogy ilyen emberekkel veszed körbe magad. Én több jószívű, igazságos, őszinte, korrekt, egyenes embert ismerek, mint amennyi önzőt, játszmázót, gonoszat és rosszat. Érted tényleg nem kár, ha ennyire megkeseredett, gyenge és rosszindulatú vagy.
2020. ápr. 23. 14:11
 25/43 anonim ***** válasza:
83%
Ostobának gondolom, aki azt hiszi, hogy rajta kívül minden ember ostoba.
2020. ápr. 23. 14:13
 26/43 anonim ***** válasza:
78%
Nem érdekel.
2020. ápr. 23. 14:25
 27/43 A kérdező kommentje:

24

De nem találtam másmilyeneket sehol. Pedig megfordultam már pár helyen.

Amiről te beszélsz az felszínesen lehet úgy van, lehet hogy csak látszat, hogy olyan jónak tűnnek, de az ilyen emberek körében is nagyon sok a "leszarlak, nem érdekelsz" magának való és csak magával törődő ember.

Mert igen, ez is egy rossz tulajdonság szerintem hiszen makacsságra, önzőségre és empátia teljes hiányára vall.

Nem prédálni akarok meg téríteni, de a megfigyeléseim szerintem megalapozottak.

2020. ápr. 23. 14:31
 28/43 anonim ***** válasza:
79%

"Mert igen, ez is egy rossz tulajdonság szerintem hiszen makacsságra, önzőségre és empátia teljes hiányára vall."

És a te kivonulásod mire vall? Talán fejlett szociális készségekre, empátiára? Miért nem találod meg a normális embereket? Vannak ám sokan.

2020. ápr. 23. 14:44
 29/43 A kérdező kommentje:

28

Szerintem kevesen vannak, ám találtam úgy 2-3 normális embert, szüleimet családtagjaimat leszámítva (akik ugyanolyan morális elveket vallanak mint én).

Nagyon nagyon ritka, hogy azt tudjam mondani valakire, hogy egyenes, jóindulatú ember.

Ezek a tulajdonságok megvannak másokban is csak ritkábban és extrémebb esetekben jönnek elő, rendszerint ha valaki megmutatja nekik, hogy miért helytelen amit tesznek. Az önvizsgálat is elég ritka, gyakran megelégednek azza, hogy követik azt amit az ösztöneik diktálnak. Ösztönlények a legtöbben, ezért nehéz emberi interakciókat kialakítani mert le kell bontani az ösztönös viselkedéseiket, reakcióikat ami nagyon nehéz feladat és ha csoportban vannak akkor lehetetlen, hiszen olyankor teljesen az ösztönök határozzák meg a viselkedésformákat.

2020. ápr. 23. 15:01
 30/43 Sunshinedoll ***** válasza:
93%
Balf-sznak. Az ember társas lény, és bár már a mai civilizáció miatt nagyon sokat változtunk de a régi törzsi civilizációban nem maradna egy ilyen ember életben. És egyébkét a maiban sem, csak max tovább élne egyedül.
2020. ápr. 23. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!