Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit gondoltok az olyan pasikról akik kivonultak a társadalomból mert nem hajlandók résztvenni a gusztustalan játékokban amit az emberek folytatnak?
"de azon kívül nem kezdeményezek emberi kapcsolatokat. Illetve ha más kezdeményezne elkerülő üzemmódba helyezkedem."
Mindenkit teljesen hidegen fog hagyni. Egészségedre :D
24
De nem találtam másmilyeneket sehol. Pedig megfordultam már pár helyen.
Amiről te beszélsz az felszínesen lehet úgy van, lehet hogy csak látszat, hogy olyan jónak tűnnek, de az ilyen emberek körében is nagyon sok a "leszarlak, nem érdekelsz" magának való és csak magával törődő ember.
Mert igen, ez is egy rossz tulajdonság szerintem hiszen makacsságra, önzőségre és empátia teljes hiányára vall.
Nem prédálni akarok meg téríteni, de a megfigyeléseim szerintem megalapozottak.
"Mert igen, ez is egy rossz tulajdonság szerintem hiszen makacsságra, önzőségre és empátia teljes hiányára vall."
És a te kivonulásod mire vall? Talán fejlett szociális készségekre, empátiára? Miért nem találod meg a normális embereket? Vannak ám sokan.
28
Szerintem kevesen vannak, ám találtam úgy 2-3 normális embert, szüleimet családtagjaimat leszámítva (akik ugyanolyan morális elveket vallanak mint én).
Nagyon nagyon ritka, hogy azt tudjam mondani valakire, hogy egyenes, jóindulatú ember.
Ezek a tulajdonságok megvannak másokban is csak ritkábban és extrémebb esetekben jönnek elő, rendszerint ha valaki megmutatja nekik, hogy miért helytelen amit tesznek. Az önvizsgálat is elég ritka, gyakran megelégednek azza, hogy követik azt amit az ösztöneik diktálnak. Ösztönlények a legtöbben, ezért nehéz emberi interakciókat kialakítani mert le kell bontani az ösztönös viselkedéseiket, reakcióikat ami nagyon nehéz feladat és ha csoportban vannak akkor lehetetlen, hiszen olyankor teljesen az ösztönök határozzák meg a viselkedésformákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!