Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit gondoltok az olyan pasikról akik kivonultak a társadalomból mert nem hajlandók résztvenni a gusztustalan játékokban amit az emberek folytatnak?

Figyelt kérdés
Az ilyen pasit bölcsnek tekintitek, erősnek, gyengének, milyennek?
2020. ápr. 23. 13:25
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

2

Nem mindenki ugyanolyan, mindenkiben más és más rossz tulajdonságokat fedeztem fel.

Egyenesnek és gerincesnek lenni sajnos nem igyekszik senki.

Igazmondónak és empatikusnak lenni gyengeség.

A gyenge és elnyomott mellett kiállni őrültség.

Megvesztegethetetlennek lenni sértés.

Másokat indokolatlanul nem kritizálni unalmas és hangulatromboló.

A jóindulatú, rendes embereket nem kihasználni szerencstélenség.

Ez a társadalmunk. Remélem mostmár jobban érthető miért vontam ki magam belőle.

2020. ápr. 23. 13:46
 12/43 A kérdező kommentje:

8

Nyugodtan lehet vitázni...de magyarázd meg kérlek miért jó az embereknek ha ilyenek. Illetve miért választják azt az utat? Nincs választásuk?

2020. ápr. 23. 13:47
 13/43 A kérdező kommentje:

9

A kivonulás alatt azt értem, hogy a munkámat elvégzem mert albérletet, számlákat, kaját fizetni kell, de azon kívül nem kezdeményezek emberi kapcsolatokat. Illetve ha más kezdeményezne elkerülő üzemmódba helyezkedem.

2020. ápr. 23. 13:50
 14/43 anonim ***** válasza:
28%
Komoly problémák vannak veled. Menj is nyugodtan vissza se gyere. Gyenge vagy a játékszabályokhoz. Ezzel meg is válaszoltam a kérdést, és az erkölccsőszködéssel próbálod leplezni a gyengeséget.
2020. ápr. 23. 13:51
 15/43 A kérdező kommentje:

10

Ezzel beismerted, hogy nem épp annyira tökéletes "városon".

Neked hogy sikerült elfogadni a mindennapos hülyeségeket, hogyan állsz hozzá? Te is olyanná változtál és akkor könnyebb? Ez érdekelne.

2020. ápr. 23. 13:51
 16/43 A kérdező kommentje:

14

Szerintem ha kiállsz az elveid mellett az éppen, hogy erőre utal.

Akik feladják vagy a könnyebb utat választják azok az igazi gyengék.

2020. ápr. 23. 13:52
 17/43 anonim ***** válasza:
70%

Te nem az elveid mellett állsz ki, hanem megfutamodsz a világtól. Empátiáról, jellemességről beszélsz, de te mindenkiben csak a rosszat látod. Gyenge vagy.

Nekem világ életemben fontos volt a jellmesség, hogy ne hazudjak, ne csapjak be senkit. Sosem csaltam meg vagy árultam el senkit. Azért lettem vegetáriánus, mert a húsevéses is etikai problémáim vannak. Mégis vannak barátaim, akik szeretnek és elfogadnak így. Igen, naiv vagyok néha, megjártam már, hogy nem a könnyebb utat választottam, viszont nem ítélek el más embereket, mert mindenkinek más a története, más miatt lett olyan, amilyen.

Szeretem a munkámat, értékes amit csinálok és szeretek segíteni az embereknek, amiért nem várok hálát. Szerintem így érdemes élni. Minél többet adsz, annál boldogabb leszel.

2020. ápr. 23. 13:57
 18/43 anonim ***** válasza:
68%

Oda vonulsz, ahova akarsz.

Ettől nem leszel sem bölcs, sem erős. Csak gyenge, aki nem tud örömet, sikert elérni a társadalomban, ezért nekiáll fikázni.

2020. ápr. 23. 13:58
 19/43 anonim ***** válasza:
78%

"Tehát az a normális aki a játékszabályok szerint játszik."

Az egész világ játékszabályok szerint játszik. Ez alatt nem csak az embereket értem.

2020. ápr. 23. 14:00
 20/43 anonim ***** válasza:
81%

"A kivonulás alatt azt értem, hogy a munkámat elvégzem mert albérletet, számlákat, kaját fizetni kell, de azon kívül nem kezdeményezek emberi kapcsolatokat. Illetve ha más kezdeményezne elkerülő üzemmódba helyezkedem."

Ez eddig oké, ha így látod a világot, de a kérdés, "lányok, mit gondoltok az olyan pasiról...", nekem a kettő üti egymást.

2020. ápr. 23. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!