Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha több férfivel is ismerkednél és egyikükkel többször is csókolóznál a randin, akkor a többivel abbahagynátok az ismerkedést?
Ha te több férfival is ismerkednél és egyikükkel többször is randiztál volna,ahol minden randin van csók,akkor abbahagynátok másokkal az ismerkedést?
Nálatok mi a vízválasztó,ahol már másokkal nem ismerkedtek?
Csók? Szex?
Sosem tartottam több vasat a tűzben, de egyszer volt, hogy online nagyon ismerkedtünk egy sráccal, sose találkoztunk élőben. Aztán a ma már férjemmel is el kezdtünk beszélgetni, akinél azonnal ott volt az a plusz, ami miatt nála jobban vártam, hogy írjon, és ő tökös volt, azonnal eljött hozzám, elég messziről.
A másik srácnak megmagyaráztam a szitut, mert így korrekt, és lezártam a dolgot.
Abbahagynák, addig amíg az aktuális jelöltben nem találnak egy rossz dolgot, utána máris mennének vissza a többihez.
Erről szól a mai párkeresés, a nőknek mindig van talonban pár férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!