Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok miért nem mertek ismerkedni a nálatok jóval idősebb pasikkal ha egyébként bejönnek?
"Érdekes ez a gyk, öntelt tyúkok közege"
Akkor ismerkedj anyád korosztalyaval. Na, kb. nekem is annyi gusztusum van a bacsikhoz.
"A családalapításnál nem kell aggódnom a férfi öregedő DNS defektjein"
Hajaj, hányszor mondom én ugyanezt a 35 feletti nálam próbálkozó nőknek, hogy nem kell aggódnom a DNS defektjein, ha fiatal csajt keresek.
Érdekes mindig kiborulnak, és itt a GYK-n is nézd majd meg a pontozást :)
ui: és a DNS defektekhez csak annyit, hogyha jobban figyeltél volna a biológia órán, akkor tudnád, hogy mi a különbség a női petesejt, és a férfi hímivarsejt élettartama között.
Vicces lesz, amikor 35 évesn majd családot akarsz, és valaki ezzel pattint le.
Egyszer jött be idősebb pasi (több mint 20 év, én 19 körül voltam), na a mai napig bánom. Soha többet nem kell ennyivel idősebb pasi.
De akkor mertem is ismerkedni. Szerintem mernek, sokkal inkább nem akarnak.
Az a férfi is elhitette magával, hogy én oda vagyok érte és állandóan bizonygatta magának, hogy biztos csak ezért meg azért nem akarok találkozni. Dehogyis.
15 Itt csak az a bibi, hogy a 35 eves nok nagyobb reszenek mar van legalabb egy gyereke, meg ha csak 1-3 eves is, es ha szingli, akkor nagy valoszinuseggel nemreg valt el, tehat ot mar hidegen hagyja a csaladalapitas, azt mar letudta es ritkan akar tobb gyereket. Es aki NORMALIS ferfi, annak is van mar altalaban 35-40 eves korara legalabb egy gyereke, normalis esetben nem 40 evesen kezd el az ember a gyerekvallalason gondolkodni, akar no, akar ferfi... Igy ebben az esetben tok lenyegtelen mar ez a DNS dolog.
Mig egy 40 eves gyerektelen ferfi eleg nagy esellyel akarna ratukmalni a nore a setabotos spermait, es abbol senki nem ker, nem nagypapat akarunk a gyerekunk apjanak, meg mint irtam eleve, akinek 40 eves korara se jott ossze a gyerek, az eleg nyilvanvalo jel arra, hogy alkalmatlan is a csaladalapitasra. Ennel mar csak az lenne meg szebb, ha 40 evesen nyogne be, hogy na, itt az ideje leerettsegizni.
"Itt csak az a bibi, hogy a 35 eves nok nagyobb reszenek mar van legalabb egy gyereke, meg ha csak 1-3 eves is"
Nyilván falun így van. Én olyan közegben mozgok, ahol sok a diplomás nő, akik az iskola után elkezdtek dolgozni, így eléggé kitolódott a gyerekvállalás.
De nem csak az én köreimben igaz ez, hanem statisztikailag is: [link]
Magyarországon a nők __átlagos__ életkora az első gyereknél 29+ év (és ez 2012-es stat, azóta nem javult). Tehát a nők nem 29 évesen szülnek, hanem sokan 18-20-22 évesen, és emiatt a statisztika mutatja, hogy lesz rengeteg 35+ aki még gyerektelen.
De egy társkeresőre is elég felmenni, állítsd be, hogy nincs gyereke, és 35+, meg fogsz lepődni, hogy milyen tömegeket találsz.
(persze, 20-22 évesen az én korosztályomban is mindenki azt mondta, hogy 30 éves korára férje, gyerekei (kutyája, háza, etc) lesz. De ha körülnézek az gimis osztálytársaim körül, akkor 20 évvel később a 30-40%-nak nincs gyereke, és sokaknak van 1-2 éves gyerek, amit bizony 35 körül csináltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!