Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők, a járvány helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, a járvány helyzetben ha csak egy sétálgatós, beszélgetős randira hivna el egy frissen megismert pasi, bele mennétek?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 19. 16:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Helyes,hogy mindenki ennyire óvatos a járvánnyal szemben, de kíváncsi lennék,hogy valójában ki mennyire az....

Nagyon sokan dolgoznak (én is),idős szüleink/nagyszüleink vannak, vásárolni mindenkinek kell, főleg falun élőként,élelmiszer házhoz rendelésről szó nincs. Gyógyszertár, posta stb.

Tehát kimozdulunk otthonról.

Csak annyit, amennyit muszáj.

Persze, egy kapcsolat nem muszáj, főleg nem azonnal. DE: kellő óvatosság mellett még poénos is lehet egy távolságtartóbb találkozó a szabadban.

A tömegközlekedést kerülném, de ha helyben van, vagy autóval megközelíthető, én nem mondanék le róla ha annyira bejön, és annyira vágynánk már mindketten a találkozóra.

2020. ápr. 20. 17:49
 22/22 anonim ***** válasza:

3as vagyok

En külföldön elek, es en NEM is talalkozhatok senkivel sem, mivel csak az egy haztartasban levök mehetnek ki egymassal setalni.

Egy baratomekat azert büntettek meg fejenkent 200 Eurora, mert leültek a parkban 2 különbözö padra (tehat böven volt hely közöttük) beszelgetni.

Szoval nekem nincs felesleges penzem arra, hogy 1 ora beszelgetesert többszaz euros büntetest kapjak

2020. ápr. 20. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!