Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, a járvány helyzetben ha csak egy sétálgatós, beszélgetős randira hivna el egy frissen megismert pasi, bele mennétek?
Vinni kell távcsövet és hangosbemondót, és akkor mehettek, de anyukádat is vidd aki figyeli megvan e a távolság. :)
De az a gond hogy jutsz el a helyszínre. Szomszéd utcában élők előnyben.
Latod, nem.
Mkst megallnak a szerelmi eletek egy evre, amig lesz vakcina. Mintha ismerostol nem lehetne elkapni
Nem annyira kedvelem az olyan randikat ahol annyi a program, hogy sétálunk.
Ettől eltekintve járvány van, szóval semmiféle randit nem fogadnék el és nem is szimpatikus, hogy sok embernek most is a párkeresés a legfontosabb.
A válaszíró 38%-ban hasznos válaszokat ad.
Öreg, még így is túl vagy értékelve...
Inkább keress olyan elfoglaltságot, amihez írni-olvasni nem kell, talán lesz sikerélményed is ;)
Èn meg pont a túlgondolt randikat nem szeretem, így simán igent mondanèk. Ráadásul jelen helyzetben nincs az a flusztráció sem rajtam, hogy most "fizessek, vagy hagyjam fizetni", mert úgy sincs hová beülni :D
Körül egy hóbapja így ismerkedtem meg egy nagyon kedves sráccal. Az első 3 randin, csak sètáltunk ès beszèlgettünk. Erdőben, tóparton, parkban... Tökèletesen megfelelt.
Ha mindketten sétálunk a saját kertünkben, és közben chatelünk vagy videochatelünk, az simán jó lehet.
De nem mennék most sehova idegenek kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!