Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne randira hívni a napfürdőző fiatal hölgyeket?
Nekem is elegem van a KÉRETLEN TOLAKODÓKBÓL! (Igaz, nincs rám írva, DE FOGLALT A SZÍVEM KÖLCSÖNÖSEN...)
(Nem vagyok hajlandó napozni sehol, sőt még egy leheletvékony kabátka is rajtam van - legyen bármilyen forróság.)
Bőrrák ellen jó is védelemnek bizonyul...
SEHOGY!
Az, hogy egy nő egyedül van odakint, nem jelenti, hogy társaságra vágyik. Ha ennyire nem bírsz magaddal, menj prostihoz!
Fogsz egy csuzlit es uszeggel odalosz egyet a pucer seggere :)
Utana nem fogja erdekelni a masfel meter :)
Sehogy
Nincs annál rosszabb, amikor békésen fekszek, olvasok, zenét hallgatok és kéretlenül odajön egy olyan tag, akit nem is láttam, de már jönne. Beteges és ijesztő, tipikusan az a közeledés, akiből kinézem, hogy simán rám mászna, ha nem lennének a közelünkben emberek.
Egyébként hol látsz te ilyen nagy mennyiségben napozó nőket?
Sehogy!
Honnan veszed, hogy arra vágynak, hogy a te pofádat nézzék? Hagyd őket békén. Nem biztos, hogy társaságra vágynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!