Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért beszél egyszer ledegradá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél egyszer ledegradálóan, máskor pedig felmagasztalóan magáról?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy férfivel, elmondása szerint önbizalom/szeretethiányos, rondának érzi magát, máskor pedig ez az egész átfordul abba, hogy ő milyen jóképű és elkezdi magát fényezni.

Képes elmondani a nem túl előnyös dolgait, képet küldeni magáról, célozni a nem túl nagy intim méretére. Igazság szerint nem értem mire jó ez a viselkedés.

Így szeretne felkészíteni az esetleges első találkozóra, hogy ne érjen csalódás?

2020. ápr. 15. 09:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Túl zűrös, nekem nem lenne vele találkozóm egyáltalán.
2020. ápr. 15. 09:26
 2/15 Noren1989 ***** válasza:
100%
Vagy bipoláris, vagy hangulatingadozásai vannak, vagy baromi alacsony az önbizalma.
2020. ápr. 15. 09:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokaknak az önképe a visszajelzésektōl függ, ha hanyagolom a pasit, vagy közönyös vagyok vele, akkor elkezd aggódni amiatt, hogy nem elég jópasi, ha meg érdeklōdést mutatnak iránta, akkor hízik a mája.
2020. ápr. 15. 09:28
 4/15 A kérdező kommentje:
Személyiségzavarra és alacsony önértékelésre én is gondoltam már.
2020. ápr. 15. 09:58
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Férfiként nem tudom megítélni, hogy mi alapján választanak a csajok ismerkedésnél, de az biztos, hogy a leírásod alapján marhára megérheti ebbe a pasasba energiát áldozni :D))
2020. ápr. 15. 10:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hangulat függő a tag az biztos :D
2020. ápr. 15. 10:07
 7/15 anonim ***** válasza:
29%

#5 Mit nem értesz ezen? Szerintem “zsák a foltját” elv szerint mūködik.. Én is elnézem a partnerem hibáit, annak tudatában, hogy én se vagyok tökéletes.

Netán azt gondolod minden csajról, aki itt névtelenül fórumokon panaszkodik, hogy mind hibátlanok?

2020. ápr. 15. 10:23
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen nincs önbizalma, valószínűleg a múltbéli negatív tapasztalatai miatt.

Édesistenem... Túl zűrös, bipoláris? Hahó, emberek. A való életben a legtöbb ember nem tökéletes, de ettől még senki sem lesz zűrös meg beteg. Félelmetes, hogy mennyire csak a szélsőségekben tud gondolkozni az oldal nagy része.

2020. ápr. 15. 10:32
 9/15 anonim ***** válasza:
91%

"Így szeretne felkészíteni az esetleges első találkozóra, hogy ne érjen csalódás?"

Frászt, sajnáltatni akarja magát. Abban bízik, hogy megszánod és majd pátyolgatod.

Jobb kerülni azt, aki ilyen kétszínűen kommunikál.

2020. ápr. 15. 10:34
 10/15 anonim ***** válasza:
64%
Nárcisztikus ismertem ilyen nőt nőket... sajnos.
2020. ápr. 15. 11:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!