Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nálad mit jelent egy a Randi szó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálad mit jelent egy a Randi szó?

Figyelt kérdés
egy séta? vagy több?
2020. ápr. 14. 11:36
 1/8 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Fiatalkent: randira hiv egy fiu, aki nem baratsag celjabol akar engem megismerni.

Nagyon szegeny csaladbol jottem, igy ha randiztunk, jobb orultem csak egy setara, max egy fagyira hivott el a fiu. Nem voltak jo cuccaim, tehat meg egy sima pizzazoba se ultem volna be szivesen. Illetve, nekem ez mindig kinos volt, hogy valaki fizet nekem barmit is. Pont amiatt, mert csoro voltam.

Most hazaskent, a randi az valami kozos program a ferjemmel, ami leginkabb romantikus vagy kalandos toltetut.

Azaz etterem, seta, mozi, hajokazas, vagy valami izgi progi, kiszabadulos szobas, ilyesmi. A randi egy majd teljes nap, amit csak ketten toltunk.

2020. ápr. 14. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sétát. Én sétálásközben komforzossabban érzem magam mint pl. Beülni valahova..stb.

19/L

2020. ápr. 14. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maga a randi lehet bármi olyan együtt töltött idő ami örömet szerez mindkettő félnek.
2020. ápr. 14. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedési, vagy a már meglévő ismeretség mélyítésének szándékával csinált bármi.

Lehet egy séta, egy kávé, piknik, én voltam már kiállításon randizni.

A lényeg nem az, hogy mit csinálsz, hanem, hogy sokat beszélgessetek, közelebb kerüljetek egymáshoz (vagy ha nincs vonzalom, akkor az derüljön ki, és akkor váljanak el az útjaitok).

Ami szerintem alkalmatlan randinak az például a mozi önmagában (csendben, sötétben ültök), a koncert (jól lehet táncolni, meg mosolyogni, de egymás szavát nem halljátok), stb.

F

2020. ápr. 14. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

Két személy célirányosan egymással találkozik, közös idő eltöltése és ismerkedés céljából. A résztvevők kapcsolatának van szexuális aspektusa. (Tehát nem pusztán baráti, rokoni kapcsolat.)

A randi programja sétától sétarepülésig bármi lehet. A konkrét program kiválasztása a résztvevők személyiségén,életkorán, társadalmi státuszán, addigi kapcsolatán stb múlik.

Első randira érdemes olyan programot választani, ahol az ismerkedés szóban zajlik, bármikor abbahagyható, nem igényel nagy anyagi beruházást, és szoknyában és magassarkúban is végezhető.

2020. ápr. 14. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"szoknyában és magassarkúban is végezhető"

Férfi vagyok, lehet, hogy ezrt nem értem, de miért követelmény a szoknya és a magassarkú?

Egyszer elmentem sétálni egy csajjal (eleve séta volt a program). Elég pici volt, felvett egy ultra magas sarkút, marha nevetséges volt, ahogy abban sétált, és 10 perc után fájt a lába.

Legközelebb megbeszéltük, hogy jöjjön sportosan, és 5 évet voltunk együtt. Nem mondom, hogy nincs hely, ahova kell a szoknya és a magassarkú, de nekem randira abszolút nem elvárás.

2020. ápr. 14. 13:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a szoknya meg a magas sarkú fogta meg a figyelmem, csak más aspektusból...😅 Elképzeltem, ahogy a drágám belibben a randira ebben a szerkóban, imádnám. 😊 Nő vagyok...😎
2020. ápr. 14. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Számomra egy séta egy parkban, esetleg kutyasétáltatás közben beszélgetés. Nem igazán szeretek órákra beülni étterembe vagy fagyizóba, az nagyon erőltetett számomra.

32F

2020. ápr. 14. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!