Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek mit szólnátok ehez?
Randi végén a jóképű pasi átölelne titeket és szenvedélyessen a fületekbe sugná:
- Ah, annyira gyönyörű vagy, megőrjítessz... legszívesebben letépném a bugyidat!
Ez romantikus lenne nektek?
Szétbąszni a hangulatot kanos megjegyzésekkel. Ez az, amihez nagyon értenek a primitív férfiak.
Rendszeresen csalódok emiatt emberekben. Tök jó beszélgetések, tök jó randik mennek szarrá azért, mert valaki nem bír a farkával és egyből a szexre tér. Undorító és szánalmas.
Nekem ez illúzióromboló lenne, pláne, ha még csak ismerkedünk.
Ez nem romantikus, de még csak nem is szexi, amikor a szaván fognám az embert, hogy gyerünk, tegye meg, mert vágyom rá.
Nekem volt, hogy a barátommal moziban filmet néztünk és a vásznon épp egy szexjelenet ment, és a fülembe súgta, hogy "Ha hazaérünk, ezt szeretném otthon eljátszani". Ez sem romantikus, viszont "felingerelt" annyira, hogy várjam, hogy hazaérjünk és valóban megtegyük.
A romantikus "suttogás" az volt, amikor a barátainkkal elmentünk csillaglesre, és amikor láttunk egy hullócsillagot, akkor a fülembe súgta, hogy "Nem kívántam, mert azzal, hogy itt vagy, már teljesült minden vágyam."
A te (gondolom én) az általam írt példákat próbáltad vegyíteni, de nagyon gyenge és gyerekes módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!