Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha egy srác leszólítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy srác leszólítana titeket az utcán, boltba stb helyen amerre jártok nap mint nap akkor ti azt jó néven vennétek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy szimpatikus nektek a srác.
2020. ápr. 13. 20:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindig megállok, ha megszólítanak, az emberrablók álma lehetnék :D A csöveseknek is mindig válaszolok, pont olyan sráccal ne állnék le dumálni, aki szimpatikus? :)
2020. ápr. 13. 21:34
 12/23 anonim ***** válasza:
71%

Én igen, örülnék neki.

Egyszer történt eddig velem ilyen, egy boltban szólított meg egy vadidegen. Kedves, értelmes volt, beszélgettünk pár percet még és telefonszámcsere lett belőle.

33N

2020. ápr. 13. 21:40
 13/23 A kérdező kommentje:
Nekem nem okoz gondot leszólítani egy lányt és beszélgetni vele. Nyilván ha akarja megadja a számát (vagy face) ha nem akkor meg nem, ennyi. Egy könnyed flört, kis beszélgetés, szemezés ilyesmi.
2020. ápr. 13. 21:43
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Váltanék vele pár szót, de mivel már házas vagyok, ezért a lehető legudvariasabban visszautasítanám az ismerkedési szándékát.
2020. ápr. 13. 22:32
 15/23 anonim ***** válasza:

10-es a többiek nem csak úgy hasukat fogva mondták, hogy nem adnak ismeretlennek csak úgy telefonszámot, én sem adnék egyszeri találkozáskor, csak többszöri után, maximum ha nagyon szimpi vagy ha nagyon tetszik és beszélgettünk a találkozásokkor többször és többet, és láttam az arc mikro jelzéseit, a testbeszédét,a viselkedését, a nyelv kultúráját, és többszöri találkozás után elérhetőséget kér akkor először email-t vagy skype-ot adnék, mert soha nem lehet tudni, hogy nem e fogott ki az ember egy zaklató típusú embert, és ha állandóan csöng a telefon, akkor hogy intézze az ember az ügyeit. Oké, hogy van szám letiltas opció, de a híváskezdeményezéskor akkor is foglalt a vonal.

Szóval hagyjuk már ezt a nem kezdeményezés miatt panaszkodó nőtípusokat akik szerinted ezek után panaszkodnak. Egyetlen helyzet sem kategórikusan egységes, és aki panaszkodik lehet megvan az oka rá, mert mondjuk mindig olyanok találtak rá, akiknek a viselkedése necc volt, de itt nem ez a kérdés, hanem ha egy normális jó srác aki tetszik mit csinálnánk ha beszélgetni kezdene velünk, nyilván ezek alapján a normális, jó srác megértené, hogy nem adunk egyből telefonszámot, mert tudja, hogy manapság soha nem lehet tudni.

2020. ápr. 14. 06:59
 16/23 anonim ***** válasza:
Ja amúgy 8-as és 15-ös voltam.
2020. ápr. 14. 07:00
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem inkább akkor tetszene, ha már többször láttuk egymást előtte (és ténylegesen láttuk egymást, szóval én is ránéztem, nem csak ő lesett engem messziről hetek óta). Mondjuk ha egy busszal/vonattal járunk egy ideje, vagy egy környéken lakunk és párszor már összefutottunk.
2020. ápr. 14. 07:24
 18/23 anonim ***** válasza:
47%
#15: És ha nem adsz meg mondjuk semmilyen elérhetőséget, akkor a srácnak hogyan legyen lehetősége tartani veled a kapcsolatot? Kolbászoljon folyamatosan az utcán, hogy hátha megint beléd botlik?
2020. ápr. 14. 08:12
 19/23 A kérdező kommentje:
A #18-as mond valamit
2020. ápr. 14. 08:26
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Írtam hogy email vagy skype. Olvasni sikerült?
2020. ápr. 14. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!