Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira hívtam egy férfit de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira hívtam egy férfit de a végén pasikról kérdezgetett ahelyett hogy lépett volna?

Figyelt kérdés

Úgy ismertem meg, hogy segített nekem. Nagyon helyes volt és kedves, rögtön megtetszett. Közösségi oldalt cseréltünk és sokat beszélgettünk online. Most az önkéntes bezártság miatt mindketten egyedül vagyunk már hetek óta. Kitaláltam múlt héten hogy egy elhagyatott hegyi túrára menjünk el együtt. Nem is volt ott senki, egymástól is távol álltunk. Végig nagyon jó volt minden, romantikus volt ahogy a fűben ülve néztük a tájat a hegytetőről. Aztán a végén ahelyett hogy lépett volna valamit (most csókról nem lehet szó, de legalább mondta volna hogy tetszem neki és legyek a barátnője, örültem volna ennek is a csók helyett) elkezdtett kérdezgetni hogy állok a pasikkal, van e nekem valaki aki tetszik? Ahogy ő mondta “valami jóképű, nagycsávó”.

Szerintetek le se esett neki hogy randin van? Miért nem? Én voltam félreérthető? Csak barátságból jött el mert nem is tetszem neki?

2020. ápr. 10. 14:44
1 2 3
 21/26 Sunshinedoll ***** válasza:
89%
Te hívtad el, még jó, hogy nem gondolja, hogy randin van. Randin is ezért nem fizetünk, hanem hagyjuk a pasit fizetni: máskülönben azt hiszi, csak haverkodtok.
2020. ápr. 10. 20:40
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi után biztos nem fogja azt mondani, hogy legyél a barátnője. :D Egyébként ha felfogta, hogy randin van, ha nem, akkor se jössz be neki, és ezzel próbál terelni, hogy más férfiakról kérdezget. Ha bejönnél neki, már tudnád, ő meg hallani se akarna más férfiakról.
2020. ápr. 11. 18:18
 23/26 A kérdező kommentje:
Elhívott egy “kutyasétáltatás randira” a hétvégén :)
2020. ápr. 13. 09:51
 24/26 anonim ***** válasza:
Na látod, gondoltuk mi ezt :) Érezzétek jól magatokat! :)
2020. ápr. 13. 10:02
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
A 2 méter távolság legyen meg azért, de jó ha 3-4.
2020. ápr. 13. 12:12
 26/26 anonim ***** válasza:
46%
És utalt is rá, hogy randi vagy csak elhívott kutyát sétáltatni, és megint te látsz bele többet?
2020. ápr. 13. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!