Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira hívtam egy férfit de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira hívtam egy férfit de a végén pasikról kérdezgetett ahelyett hogy lépett volna?

Figyelt kérdés

Úgy ismertem meg, hogy segített nekem. Nagyon helyes volt és kedves, rögtön megtetszett. Közösségi oldalt cseréltünk és sokat beszélgettünk online. Most az önkéntes bezártság miatt mindketten egyedül vagyunk már hetek óta. Kitaláltam múlt héten hogy egy elhagyatott hegyi túrára menjünk el együtt. Nem is volt ott senki, egymástól is távol álltunk. Végig nagyon jó volt minden, romantikus volt ahogy a fűben ülve néztük a tájat a hegytetőről. Aztán a végén ahelyett hogy lépett volna valamit (most csókról nem lehet szó, de legalább mondta volna hogy tetszem neki és legyek a barátnője, örültem volna ennek is a csók helyett) elkezdtett kérdezgetni hogy állok a pasikkal, van e nekem valaki aki tetszik? Ahogy ő mondta “valami jóképű, nagycsávó”.

Szerintetek le se esett neki hogy randin van? Miért nem? Én voltam félreérthető? Csak barátságból jött el mert nem is tetszem neki?

2020. ápr. 10. 14:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Mond el neki a frankót! Tetszel neki!

Egyszer elém állt így egy jó nő, de bevallom köpni nyelni nem tudtam.

Próbáld ki nála!

2020. ápr. 10. 15:08
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Elírtam! vagyis tetszik neked! jajj már...
2020. ápr. 10. 15:09
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

1, A srácnak nem jössz be és maximum barátkozna.

2, Nem érzi, hogy nyerő lenne nálad, szóval próbál kérdezősködni.

3, Érzi, hogy nálad valami nem okés és kíváncsi, hogy milyen pasik jönnek be.

2020. ápr. 10. 15:19
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt pont hogy úgy értelmezem, hogy érdekled őt. Kicsit önbizalomhiányos lehet a leírtak alapján, ami nem baj, legyél vele egyértelműbb. A "jóképű nagycsávó"-ból kiindulva magát még csak helyesnek se tartja, te pedig írod, hogy helyes. Szóval egy kis bátorításra van szüksége részedről.
2020. ápr. 10. 15:46
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha legközelebb elhiv v hova, kérdezd neg hogy ez most randi? :)

Ne kell bolygatni a múltat.

2020. ápr. 10. 16:02
 16/26 anonim ***** válasza:
79%

Most komolyan maszkban, kesztyűben hogyan vegye le a metakommunikációból, hogy mi van?

Most nem úgy működnek a metakommunikációs jelzések, mint normál időkben. Fogalma se lehet róla, hogy azért nem érsz véletlen hozzá időnként, mert a hideg ráz ki tőle vagy a vírus miatt. Innen kezdve bizonytalan lehet az egészben, hogy te hogyan élted meg, részedről meg van-e a kémia.

2020. ápr. 10. 16:28
 17/26 anonim ***** válasza:
34%
Nem sok esze van a palinak.
2020. ápr. 10. 16:54
 18/26 anonim ***** válasza:
91%

Magamból kiindulva én is minden randira eleve úgy megyek hogy biztos hogy kudarc lesz :D

Ergo vagy nem tetszem neki vagy barátzóna vagy az első randi egyben az uccsó stb stb.

Inkább csak próbálom jól érezni magam. Még régen persze nem ilyen hozzáállással mentem talikra de egy bizonyos szám után már nem olyan lelkes az ember. Szóval teljesen érthető a kérdése a "valami jóképű, nagycsávó" dologról.

30f

2020. ápr. 10. 16:58
 19/26 anonim ***** válasza:
78%
Ezért lenne jobb, ha nyíltan elmondanád neki mit érzel. Szerintem jobb ez a megoldás, mint a játszadozás.
2020. ápr. 10. 19:18
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit határozatlan módon próbált puhatolózni, van-e valaki más képben, lehet-e esélye nálad.
2020. ápr. 10. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!