Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek vonzó egy ilyen egzisztenciájú férfi?
8 éve vagyok alkalmazott egy cégnél (bélyegzőgyártással foglalkozunk), nincs jogosítványom, nettó 200.000 a jövedelmem és egy panellakásban élek (de az saját).
Viszont intelligensnek és viccesnek tartom magam, széles a látóköröm és kedves vagyok.
37/F
6-7.
Nem mindegy, hogy Budapestről van-e szó vagy sem. Pesten azért megkeresik a 400-at sokan. De ami Pesten 400 és erősen jó már, ugyanaz vidéken nagyvárosban inkább 250.
Ha a rózsaszín, ködös világot nézzük, teljesen rendben van ez kérdező. Volt hasonló és ettől gyengébb egzisztenciájú párom is.
Viszont. Én speciel már az egyetemista éveim alatt nappali tagozat mellett képes voltam összeharácsolni közel ennyi pénzt (diákmunkákból, tanításból).
Már akkor kocsim (igaz egy csotrogány), jogsim volt (nem anyuciéktól).
Mostanra saját lakásom is van. Egzisztenciám is és még vár rám millió dolog (27 éves vagyok).
Az elmúlt években azt tapasztaltam, hogy szép lassan elkezdett zavarni, hogy a párom ül mint a maguborka. Sem jogsi, sem kocsi, sem önfejlesztés, tanulás, vagy bármi hajlandóság a fejlődésre. Egy bizonytalan, nem túl jó munka, alacsony bérrel, nem vágyott arra, hogy fejlődjön. Ami rendben van, elégedett ember volt.
Viszont magamnak olyan párt tudok elképzelni, akivel együtt hajtjuk az igát. Nem feltétlen a pénzről van szó, hanem arról, hogy akarjunk mindig többek lenni.
Ilyen például a jogsi is.
Engem baromira zavart, hogy mindenhova én fuvaroztam magunkat, néha jól esett volna csajosan beejteni a seggem a kocsiba (nem, nem kell BMW legyen, egyszerűen férfiasnak tartom, ha egy férfi tud vezetni és van négy kerék alatta).
Valahogy mindig az jutott eszembe, hogy tök jó, ha szülök, beviszem magam a kórházba.
Jó most lehet ettől p*csának nézek ki, de úgy gondolom, hogy hasonló cipőben lévő hölggyel ismerkedj, mert egy idő után, ha elmegy a rózsaszín köd, bökni fogja a csaj szemét, ha feljebb van az élet létráján.
Párom is kb. így áll, csak neki van jogsija.
Teljesen jó, főleg ha van saját lakásod, akkor szerintem elég. Bár nagyon fontos, hogy jól oszd be. :)
27n
12.
A családod, szüleid milyen gazdagok, jómódúak? Mennyire támogattak téged amikor még tizenéves, illetve tanuló egyetemista voltál? Azóta mennyit támogattak? Nem csak arra gondolok, hogy cash-t kaptál, hanem hogy vettek neked dolgokat is, vagy beszálltak dolgok árába, fizettek ezt-azt, stb.
200ezer forint tök jó fizetés, ráadásul saját lakásod van, ami nagyon klassz.
Kár, hogy nincs jogsid, de nem olyan nagy hátrány, sok embernek nem számít, ráadásul attól még a nőnek lehet és boldog lesz, ha vesztek közösen egy autót később. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!