Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkoztatok már "problémamen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok már "problémamentes" nővel társkeresőn?

Figyelt kérdés

Mostanában ismét ismerkedésbe kezdtem. Élőben nekem ez nem megy, mindig csak neten volt sikerem. Az utóbbi pár napban több nővel is volt rövidre zárult ismerkedésem. Volt, aki teljesen jelentéktelen dolgon sértődött végig (tényleg, el sem hinnétek), volt akinek meg meggyőződése volt, hogy biztos átverem, korábban már ismerkedtünk, amit teljes meggyőződéssel vágott a fejemhez, közben egy szó sem volt igaz belőle. Én meg csak bámulok értetlenül a monitorra és vakarom a fejem... "Ezekkel meg mi a f!sz van?"

Van valakinek jó tapasztalata is azért? Mostanában folyton ilyenekbe botlok, pedig nem a buta plácacicákkal ismerkedek, épp ellenkezőleg.

2020. ápr. 1. 17:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
32%

Mi nem mondtuk azt, hogy csak sajnáltatni és gyűlölködni akarunk.

Ahogy azt se, hogy egy párkapcsolat nem igényel munkát mindkét féltől.

Vicces, hogy abba kötsz bele, amit nem is mondtunk. Kapnál esélyt arra, hogy elmagyarázd miért nem úgy van ahogy mi gondoljuk, de helyette ezt csinálod... Hát, csak tessék, egészségedre.

2020. ápr. 1. 19:27
 42/65 anonim ***** válasza:
16%

"Azért fújok visszavonulót, mert ez egy meddő beszélgetés. Ti nem akartok változtatni, csak gyűlölködni és sajnálni magatokat. Hát, csak tessék, egészségetekre.

Nehogy felfogjátok, hogy az egészséges(!), kiegyensúlyozott(!) kapcsolathoz igenis két ember szükséges. Az ilyen senkinek nem hullik az ölébe. Ez bizony kemény munka és idő. A pocsék, kirakatkaocsolatokat meg hagyjuk. Azokra ki irigy?? Kinek hiányzik egy olyan?"

Mégis miben változtassunk hogyha lese szartok minket? El se mondjátok mi a probléma, élőben nem néztek ránk, nem szóltok hozzánk, társkeresőn (ahogy korábban írtam) legtöbben azért jártok fel hogy magatokat fényezzétek -mert mégis miről árulkodik az, hogy match után leléptek mint k*va a díványról?- Bocs, hogy a szabadba vágok a párkapcsolathoz két ember szükséges, de ti soha nem fogjátok megtenni az első lépést mert tudjátok milyen szar amikor nem kelletek senkinek. Én, kirekesztett meg ne mérgelődjek mert nincs rá okom, ugye?

2020. ápr. 1. 19:30
 43/65 anonim ***** válasza:
18%
Vajnának is nagyon szép felesége volt. Hiszem, hogy sikerülhet! Ott az élő példa, hogy a belső értékek számítanak.
2020. ápr. 1. 19:36
 44/65 anonim ***** válasza:
17%
azzal hogy lepontol csak az én véleményemet erősíted meg :)
2020. ápr. 1. 19:42
 45/65 anonim ***** válasza:
0%

#35 Nagyon nagy tévedésben élsz. Hiába keres valaki komoly kapcsolatot velem, mert a komoly kapcsolathoz két dolog kell:

- hozzám illő partner

- kölcsönös, valódi vonzalom (amiből szerelem alakul majd ki)

Na most, a komoly kapcsolatot kereső férfiak jelentős része elég gyenge felhozatal, ezért is keres komolyat. Mert a "csajozás" nem megy neki, ezért szeretne fix puncit találni. Na, ilyen nekem párkapcsolatra nem kell, és a többségük ilyen. Velem ne "érje be" senki se párkapcsolatra, se szexre. Mert nekem ilyen nem kell. Ezzel máris iszonyúan leszűkült a kör. És ha a nő nehezített pályán van, mondjuk túlsúlyos vagy idősebb, vagy elvált anyuka gyerekkel, akkor a kör szinte meg is szűnik, alig akad valaki, akivel komoly, kölcsönös vonzalom és megbecsülés alakul ki.

És mindezt nem panaszkodásból írom, de nem vagytok képesek felfogni hogy egy komoly kapcsolatot kereső nő helyzete nem könnyebb, ha az a néhány akit érdekelne is komoly kapcsolatra, eleve más motivációból lenne vele, vagy más miatt kizáró ok. (pl dohányzó, nemdohányzó, vallásos, ateista, gyereket akar, nem akar gyereket, egy ágyban alszik a kutyával, utálja a kutyákat stb. )

2020. ápr. 1. 19:55
 46/65 anonim ***** válasza:
83%

#8-asnak: az megvan, hogy a Tinderen rengeteg kamuprofil van? Általában top csaj, kevés (1-3 db) stúdió minőségű fotóval (jellemzően angolszász típusú kilincs/konnektor vagy berendezés a háttérben), de egy nem beállított (vagy egyértelműen Mo-n készült) képe nincs, az adatlap pedig általában tök üres, vagy egy semmitmondó mondat. Kivéve a szexhirdetéses botok, ahol 5-6 angol mondatban taglalják, hogy mennyire kancásak és egy képen/felsőn van egy e-mail cím... Külön vicc, hogy 30+ életkor van fent egy max. 25 éves csaj képeivel :D

Aztán szerintem vannak rendszer bot-ok is, legalábbis nekem fura, hogy épp egy ilyen profillal történő match megnézéséhez kell telefonszámot vagy FB fiókot (nem sima e-mail címet) megerősíteni. De sose válaszol...

Aztán ott vannak az unatkozó srácok, akik kezdetben csak kép nélküli női profillal mennek fel, hogy "megnézzék a konkurenciát", de aztán engednek a "sötét oldalnak" és beindul vagy a mezei trollkodás vagy pedig az olyan szívatás, hogy a nőket szándékosan rossz színben tüntessék fel.

Amúgy egyszer rászántam az időt egy nyilvánvalóan kamuprofilra és legnagyobb meglepetésemre egy nem is nagyon vészes, duci csaj állt mögötte, aki azt akarta magának bebizonyítani, hogy mennyire disznók a férfiak, mert a kamu top csajjal sokkal "odaadóbbak", mint az ő valós profiljával...

Odaakarok kilyukadni, hogy a neten hatványozottan igaz a "nem mind arany, ami fénylik" mondás. Például a Facebook tavaly májusig 3 MILLIÁRD (nem elírás!!!) kamuprofilt törölt. A Tinderről nincs hivatalos adat, de kb. 30%-ra saccolják világátlagban a fake profilokat (Mo-n szerintem ettől jóval kevesebb, de egy nem szerencsés sráccal jó eséllyel főleg ezek fognak matchelni).

Megj.: Az instacsajok is hasonlóak a kamuprofilokhoz, de náluk millió kép és csatolt instafiók van.

2020. ápr. 1. 19:57
 47/65 anonim ***** válasza:
82%

"Na most, a komoly kapcsolatot kereső férfiak jelentős része elég gyenge felhozatal, ezért is keres komolyat. Mert a "csajozás" nem megy neki, ezért szeretne fix puncit találni. Na, ilyen nekem párkapcsolatra nem kell, és a többségük ilyen."

Na, és akkor itt le is döntöm a kis kártyavárad. Képzeld, én pont ilyen vagyok, de azért, mert nekem társ kell, nem barát extrával. Azok sose működnek jól. Az egyik fél az esetek többségében szerelmes lesz a végén. Megértem az álláspontot, csak akkor majd nem kell a hiszti hogy egyéjszakás menetre vagy jó :D

2020. ápr. 1. 20:00
 48/65 anonim ***** válasza:
100%

#47 Egyetértek! Az ilyen nők miatt szocializálódik úgy sok férfi, hogy "rámenősnek" kell lenni, különben balf...nak tartanak és nem jön össze veled még Átlag Gizi sem.

Aztán a másik kérdésben meg olvassuk, hogy "Társkeresőn miért hajt szinte az összes férfi csak a szexre?".

Tipikus ha van rajta sapka az a baj, ha nincs akkor pedig az a baj eset.

32F

2020. ápr. 1. 20:19
 49/65 anonim ***** válasza:
95%

#45: "Na most, a komoly kapcsolatot kereső férfiak jelentős része elég gyenge felhozatal, ezért is keres komolyat. Mert a "csajozás" nem megy neki, ezért szeretne fix puncit találni. Na, ilyen nekem párkapcsolatra nem kell, és a többségük ilyen."

Hát ameddig így vélekedsz a férfiakról nem is csoda ha nem találsz senkit komoly párkapcsolatra. Mert szerinted valaki csak azért akar párkapcsolatot szexkapcsolat helyett, hogy "fix" legyen a "punci". Gondolom nehezen hihető, hogy a férfiak is vágynak rá, hogy szerethessenek és szeretve legyenek.

De ez a nagy baj. Aki csak szexet akar az "szemét férfi, olyan mint a többi". Aki párkapcsolatot akar arról egyből lenézően nyilatkozik az összes nő, "biztos lúzer", stb. Akkor nektek mégis mi felel meg?

Azt meg ne mondja már nekem senki, hogy egy nőnek ugyanolyan nehéz párkapcsolatot találnia. Kezdjük ott, hogy alapból a nőnek udvarolnak és nála kezdeményeznek, nem pedig fordítva. Kérdezd meg egy nőtől, hogy hányan érdeklődtek eddig iránta, aztán kérdezd meg egy férfitől. Kérdezd meg egy nőtől, hogy hányszor kosarazták már ki, aztán kérdezd meg egy férfitől. Kérdezd meg tőle hányszor barátzónázták már, aztán egy férfitől. Ha esetleg össze is jött volna párkapcsolat, akkor kérdezd meg egy nőtől hányszor szakított ő, és egy férfival hányszor szakítottak. A számok lehet számotokra nőknek meglepőek lesznek, de egy pasi számára nem.

Az elutasítást, kikosarazást, barátzónát, szakítást, egyszóval minden negatív dolgot ami párkereséssel és párkapcsolattal jár, a férfiak sokkal nagyobb arányban szenvedik el. Már ha egyáltalán eljut odáig.

2020. ápr. 1. 20:23
 50/65 anonim ***** válasza:
0%

"Amíg a 10es férfi beéri egy 4-5-6-7-8-9-10el, addig a legrondább nő is a 9-10et célozza be."

És pont ez a bajotok, amit magatoknak kreáltok. Először is nincs olyan pasi, aki mindenki szerint 10-es lenne. Ezt 100-ra tudom, mert a tulajdon húgommal nem egyeztünk soha életünkben. Csodaszép Hugo Boss modellekre mondja, hogy átlagosak meg nyálasak. Szerinte az ő barátja a leghelyesebb, szerintem nem.

A másik, hogy beérni. Ez egy kegyetlenül gusztustalan dolog, beérni. Használod a nőt ürítésre. És igazából ezen vagytok bepipulva, hogy ti kangörcsből a rondába is ürítenétek, de az nem engedi. Mert hiába álmodozik a Falusi Mariann a Jason Momoáról, nem fogja megkapni.

2020. ápr. 1. 20:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!