Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, első randira melyik a jobb öltözet?
Figyelt kérdés
Szoknya fekete harisnyával, anélkül vagy farmernadrág?
Szempont, hogy szoknyában látja a lábam, de a fenekemet nem. :D A fenekemet szoktam kiemelni, de a lábaim is formásak.
Nektek melyik jönne be?
2020. márc. 31. 20:58
11/15 anonim válasza:
Nekem az számit ki vagy. Az ruhatárad bemutatására lesz alkalmad ha együttvagyunk. Soha nem érdekelt miben van a másik elsőre. Énis mentem már ugy randira h a kocsi motorteréből másztam ki, 1 évig együttvoltunk.
12/15 anonim válasza:
Szoknya harisnya nélkül és elől-hátul nyitott magassarkúval, hogy kiélhessem a lábfétisemet és eláraszthassa a levegőt a savanyú talp illatod.
13/15 A kérdező kommentje:
Hát elég megosztónak tűnik, szóval így csak nekem kell majd dönteni. :D De igaz az igaz, hogyha addigra jó idő lesz akkor simulós egyberuhát veszek fel és akkor kettő az egyben.
A szoknya nekem nem lenne egyébként túl elegáns, nyáron főleg szoknyát hordok inkább mint rövidnadrágot, az a stílusom. Csak a hideg időben farmerozom.
2020. ápr. 1. 00:09
14/15 anonim válasza:
Nos tényleg attól is függ hol lesz a randi de inkább elegánsabb, szexibb légy mint általában. A randi az az ismerkedés és hódítás ideje, mondjon bárki bármit, így van. A sminket pedig úgy használd ahogy akarod, ne hallgass azokra akik lebeszelnek róla, butaság. Inkább attól függ, hogy ismert, hogy tetszettél meg neki, milyen a stílusod. Mert ugye aki végképp nem használ sminket és a pasinak így tetszik az fura lenne ha kikenve jönne és fordítva. Ha az illető szereti amikor ki vagy sminkelve akkor nehogy már az nélkül menj. Szóval tartsd magad ahhoz ami neki megtetszett rajtad, benned.
15/15 mikeXxX válasza:
Manapság kevesebb a szoknya ezért inkább arra szavaznék harisnyával 😏! 40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!