Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznek a kövér nők, ha egy sportos alkatú férfi vonzódik hozzájuk, s szépnek tartja őket?
Figyelt kérdés
Azt tapasztaltam,hogy sokszor ugratásnak veszik,s inkább elutasítják.Ennyire nehéz elhinni,hogy egy sportos férfinak a nagyon kövér nők tetszenek?2020. márc. 31. 09:23
11/15 A kérdező kommentje:
Én akkor is ízlésnek nevezném,nem fétisnek.
2020. márc. 31. 11:33
12/15 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy TE minek nevezed, ez attól még fétis marad.
13/15 anonim válasza:
Ez nem fetis meg... Az azert tobb ennel
14/15 anonim válasza:
Egyetértek több előttem szólóval. Semmi köze a fétishez. Van akik a kis mellbimbót szeretik. Attól az még nem fétis. Aki meg nem mer levetkőzni azoknak komoly önértékelési problémájuk van, ami vékonyan is megmaradna esetleg kivetüne más testrészekre. Én, mint kövér nő mondom, hogy nem egészséges a sok plusz kiló, nem is hangoztatom soha. Vannak betegségek, vannak állapotok amik miatt nehezebb elerni az arany középutat, de az átmeneti állapotban is tudnia kell az embernek elfogadni magát. Ha az nem megy, akkor sehogy sem fog menni. Vékonyan sem. Szóval nyogodtan dobja le mindenki a textilt :D ha kövér, ha sovány, ha magas, ha alacsony.. Stb. Ne agyaljatok már. Élvezzétek az életet :D
15/15 anonim válasza:
14, nincs igazad. Esetemben tutira.én írtam azt, és voltam vékony, le mertem vetkőznöd sőt. Igény önértékelési gondom van, és? Miért ne lenne? Ez miért ilyen negatív??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!