Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bullterrierrel vagy rottweiler...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bullterrierrel vagy rottweilerrel lehet jobban csajozni? (elsősorban lányokhz szólok most :D)

Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, de érdekelne, melyik tetszene jobban nektek, lányok? :)
2010. júl. 26. 13:51
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
uuoh bullterrier.sok lánynak nem tetszik de én imádom.viszont egy amerikai bulldog se rossz. ha valamelyiket meglátom az utcán egyből odamegyek, hogy megsimogathassam.de általában nálam is van kutya, szerintem abszolut jo dolog.
2010. júl. 27. 21:45
 22/23 anonim ***** válasza:

rottweilerrel =D

Nagyon tetszenek ezek a kutyák:D A papám testvére is ilyen kutyákat tenyészt =P..mellékesen annak a srácnak aki tetszik nekem,olyan kutyája van az uncsitesójának :$ :D

2010. júl. 28. 15:37
 23/23 anonim válasza:

bullterrier minden kép.

nekünk is az van nagyon aranyos:)s

2010. aug. 31. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!