Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan oldalt ahol lehet alkalmi partnert keresni és nem fizetős?
Szerintem a csajok nem keresnek alkalmit, arra bármikor találnak, inkább barátot, társat keresnek.
A Love.hu-elvileg kereshetsz,de alkalmi nem nagyon van.
Minél nagyobb városban élsz annál egyszerűbb, én Kaposvári vagyok,itt nem nagyon van senki, már egy sugarbabyn gondolkodtam ...
Nem tudom milyen nőre vàgysz, de a szép, igényes, önbecsüléssel rendelkező nők nem fognak beállni ingyen k.rvának :)
Ezt csak azért mondom, mert írod, hogy fizetősek nem érdekelnek.
Nehogy azt hidd, hogy egy magára adó nőért kevesebbet kell fizetni ilyen vagy olyan formában...
Az alkalmi kapcsolatokkal a nőknek tele van a hócipője.
Teccik tudni a 80-90%-uk tartós kapcsolatot keres, mert az normális. Erre fütyiket mutogatnak nekik, és oda írogatják, hogy úgy megsználak, mert a férfiaknak meg az a normális? o.O
Olyan jól indult az online ismerkedés 15 éve, mostanra elértük, hogy bár egyre több szingli van, egyre kevesebben ismerkednek a neten...
Egyszer egy hajléktalan mutogatta nekem a fedél nélkül-t.
Mondtam neki, hogy nincs nálam pénz, de szívesen elolvasom, és visszaadom.
Erre ő így felelt: "Barátom, Jézus koporsóját sem őrizték ingyen"
A lényeg, hogy vagy így, vagy úgy, de fizetni fogsz.
Én speciel jobban szeretem amikor apránként kell csak tejelni (Mondjuk havonta :D) és lefekvéskor el hangik a jó éjt drágám amit egy csók követ...
Önbizalom hiányos nőt keress.
Nem tudom hol, inkább a való életben.
Nekik nem kell kávé, üdítő, fagyi, hambi, vacsora,virág, szóval semmi. Mert egész egyszerűen azt gondolják hogy ők nem érdemlik meg.
De ez is sajnos csak addig működik amíg a barátai, rokonai ki nem nyitják a szemét. Vagy magától öntudatára nem ébred.
Szívesen.
Micsoda naivitás. A nők majd azt lesik, hogy ingyen hogyan tudnak random vadidegeneket a netről kielégíteni.
Ébredj fel. Vagy fizetsz egy prostinak, vagy udvarolsz egy rendes lánynak, ha szexet akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!