Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye valaki tud olyan oldalt ahol alkalmi kapcsolat miatt vannak fent és nem fizetős?
Figyelt kérdés
pl.: rosszlányok.hu2020. márc. 3. 22:15
1/3 anonim válasza:
Engem inkább olyan oldal érdekelne ami inkább fiatalabb korosztály használ 18-25 kb, és nem fake lányok vannak fent, aktívak. 21/F
2/3 anonim válasza:
eropolis, szexrandi, viszony - viszont itt sem alkalmit keres a többség, hanem inkább amolyan kötetlen, laza kapcsolatot (amiben persze szex is van).
Ja és azzal számolj, hogy 1 nőre legalább 200 jelentkező lesz. Ha csak dugni akarsz akkor menj swingerbe - ott többesekbe be tudsz szállni ha normálisan viselkedsz.
3/3 anonim válasza:
En 1 honapig voltam fent szexrandin. Mert ugye az is elofizetos oldal. Ott is ugyanez megy mint mashol pl randi oldalon. 200 level kozul valogathat naponta hogy epp melyik fst kapna be es az nem a tied lesz. Nekem egy molettebb 50 es jutott onnan, de o meg nekem nem kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!