Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha nem szűz lánnyal szexeltetek elsőre, hogy ment a szüzességetek elvétele? Mikor tudta meg hogy szüzek vagytok? Alkalmi volt, vagy kapcsolat?
Hány évesek voltatok és mennyi a lány?
Hány partnere volt már?
28 voltam a nő meg 48, de nagyon fiatalos volt a teste, és exprosti volt. Ő felajánlotta én elfogatam. Tudta hogy szűz vagyok.
32/F.
19 voltam ő meg 28, alkalmi volt, rokon baratnoje, de a rokonnal nem voltkoztuk mar nagyon szex. Husisabb csaj, bejottem neki, tudta h szuz vagyok. Csaladi osszejovetelen mar ment a kacerkodas, kis simi, sot a farkamra is ramarkolt. Athivott videozni egyik alkalommal magukhoz amikor egyedul volt otthon napkozben es egy alul szoknyas egybe ruciban vart. Leultunk a kihuzott kanapera eloszor dumalni aztan egyszercsak felterdelt es a szemembe nezve kaceran kozolte, hogy elfelejett bugyit venni, megfogta a kezem es betette a szoknyaja ala.
A tobbi mar ment magatol, persze en nagyon bena voltam, de aranyos volt, segitett. Annyira fel voltam izgulva h kb 5mp utan elelveztem a behatolas utan...meg ket harom alkalommal talalkoztunk igy, egyre jobb volt, aztan nekem lett korombeli baratnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!