Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik neten ismerték meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik neten ismerték meg a párjukat, az első dolgok mennyi idő után történnek meg?

Figyelt kérdés
Gondolok itt első csókra, szülőknek való bemutatásra, egyéb fontos első alkalmakra. Eddig egy randi volt, de sajnos eléggé bizonytalan és tapasztalatlan vagyok a témában.
2020. márc. 19. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Ez teljesen független a netes ismerkedéstől. Lehet, hogy 2. randitok sem lesz. Minden úgy alakul, ahogy a kapcsolatotok fejlődik.
2020. márc. 19. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
Első randin csók, másodikon szex. Itt ismerkedtünk meg. :)
2020. márc. 19. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Első csók az első randi végén

Első szex nagyjából a harmadikon, 3 hét ismeretség és folyamatos beszélgetés után

Szüleimnek akkor mutattam be, mikor biztos voltam abban, hogy nem lesz fölösleges, mert nem lép le, 2 hónap után

4 hónap után költöztünk össze

Egy éve és 4 hónapja voltunk együtt, mikor eljegyzett

2020. márc. 19. 11:08
 4/5 anonim válasza:
76%
Első randi 3,5 hónap után, itt első csók és együttalvás, ebből kifolyólag szülőknek való bemutatás (messze lakunk egymástól és elment az utolsó vonata), 2 hónap után szex.
2020. márc. 19. 12:26
 5/5 anonim ***** válasza:
83%
A mostaniban szupergyorsan tortent minden, masodik randin mar csok es szex. Elotte kb 3 hetet beszelgettunk. Vele ugy alakultak a dolgok hogy elobb volt meg a tenyleges kapcsolat es folyamatos az ismerkedes.
2020. márc. 19. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!