Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy csaj ha szerelmes?
Milyen egy pasi ha szerelmes?
forditva?
sztem küldj te is neki jeleket, ne csak ő neked! pl nézd sokáig, úgy, hogy észrevegye, és amikor észrevett, akkor mosolyogj rá, hogy érezze, igen, téged nézlek! De ne úgy, hogy az összes haverod bámulja közben, és mindenki vigyorog, mikor ő odanéz, mert akkor azt hiszi, hogy rajta poénkodtok, és az nagyon ciki tud lenni!!
Meg egyszer odamehetsz hozzá dumálni is..:P sztem nem fog megharagudni..valami bagatel kérdéssel, pl, nem tudod mikor ér be a busz, vagy valami hülyeséget..és onnantól meg lökheted neki a dumát. Esetleg megkérhetsz egy közös ismerőst, hogy mutasson be neki, vagy "véletlenül" szervezzen egy közös találkát, ahol vagytok többen, és össze tudtok haverkodni, és jöhet az, hogy "áááhh én már téged ismerlek, láttalak egy párszor a buszon, és annyira király, hogy végre megismerhetlek.." meg valami hasonlót..ha elkezdesz vele beszélgetni, akkor már úgyis fogod érezni, hogy akkor van esély vagy nincs.
Sok sikert!
18/L
milyen egy szerelemes lány?
az első fázisban, az ismerkedésnél még próbálja felhívni a figyelmet, mosolyog, néz, feltűnő dolgokat csinál, elpirul, össze-vissza beszél, csillog a szeme, nem figyel amit mások mondanak és állandóan a pasiról beszél
a következőben, amikor a kapcsolat eleje van picit szégyelnős a fiúval, de a zavarbajövés már enyhül, de még mindig csillogó szem, izgalom, ha a közelében van, nem tudja mit mondjon, mit csináljon
amikor már komolyabb a kapcsolat akkor a szerelmes lány boldog...és büszke a párjára, nyilvánosan is kimutatja, kézenfogva járkál vele, megcsókolja, természetesen viselkedik mellette, de még mindig nagyon ad mindenre
és a kapcsolat végén a szerelmes lány...szomorú, szenved, sír és állandóan rá gondol, a közös élményekre és arra, hogy ez már nem lehet az övé... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!