Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok ahhoz, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz, ha az első pár randi valamelyikéről 1 órát késne a partneretek? Megvárnátok?

Figyelt kérdés

Szóval megbeszéltek egy időpontot, a másik fél még a megbeszélt időpont előtt jelezné hogy késni fog, de több mint egy órát késne. Mit reagálnátok, ha nem jelezné felétek előre csak a megbeszélt időpont után, hogy késne?

Bevallom őszintén, engem ez annyira kiborított, hogy otthagytam a nőt faképnél és a haverok leh...tek.

2020. márc. 11. 19:33
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Őt váratta meg a barátnője az első randijukon. Lehet hogy félreérthetően fogalmaztam
2020. márc. 12. 08:57
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Ugye a haverod nem jött össze utána ezzel a nővel?

Szerintem az ilyen tesztelgetős emberek nemtől függetlenül azonnali lapátot érdemelnének (miután kiderült az egész).

2020. márc. 12. 10:43
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha szól, hogy késik, akkor 15-20 perc nem gáz, annyit simán várok. 70 perc viszont még így is túlzás. Vagy mondja azt, hogy "ne haragudj, de egy órát kések, meg tudnál várni?", vagy azt, hogy "ne haragudj, közbejött valami, csak egy órás késéssel érnék oda, inkább tegyük át". De közölni, hogy "kések", aztán 70 perc után megjelenni, és mintha mi sem történt volna, egy bocsival elintézni...

Ha legalább megmagyarázza, és tényleg vis major...de így? Ez nettó bunkóság. Bár én fél óra után felhívtam volna, hogy mégis merre jár és mikorra érkezik...

2020. márc. 12. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!