Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz, ha az első pár randi valamelyikéről 1 órát késne a partneretek? Megvárnátok?
Szóval megbeszéltek egy időpontot, a másik fél még a megbeszélt időpont előtt jelezné hogy késni fog, de több mint egy órát késne. Mit reagálnátok, ha nem jelezné felétek előre csak a megbeszélt időpont után, hogy késne?
Bevallom őszintén, engem ez annyira kiborított, hogy otthagytam a nőt faképnél és a haverok leh...tek.
Hacsak nem mond valami extratuti jó indokot (pl. baleset volt az úton, ahol jött, lerobbant a vonata, mit tudom én), akkor én 10 perc után már nem vagyok ott, és nincs következő randi. Az időm kincs, és én mindig mindenhol ott vagyok 5 perccel hamarabb, hacsak nem akadályoztat valami, és akkor is első dolgom tájékoztatni a másikat, amint megtudtam, hogy késni fogom.
Ja, és nő vagyok. Ez alkati kérdés, nem nemi.
Az egyik haver azt mondta, hogy jobban jött volna ki az egészből ha lemondja a randit, mint hogy ennyit késik és várat valakit és így utólag igazat is adok neki.
Nem volt indok, csak annyit mondott, hogy "bocsi".
Ez a beszélgetés zajlott le
- Szia,bocsi, hogy késtem. Hogy telt a napod?
- Várakozásokkal tele, de úgy néz ki feleslegesen.
- Ezt hogy érted?
- fél 6-kor leültem, gondolkoztam mit fogok mondani ha megérkezel. Majd 6-kor ránéztem a telefonomra és láttam az üzeneted, fél 7-kor már türelmetlen voltam, 7 órakor elengedtem a dolgot és most búcsúzom. Szia
Mobiltelefon koraban necces. Azert enyhito korulmeny, ha te otthon varod, nem az utcan.
Nekem, no vagyok, alkalmi szexre a ferfi versenyzo teli hidegben 57 percet kesett. Husz percig alltam, hogy lecsesszem, azt, hogy most szallok le, mar a futott lakasban olvastam. Elotte igerte, hogy ha elindul, ir, es gyakorlatilag mar akkor lemondtam rola, mikor ezt elfelejtette. Elkuldtem a csaba, mikor valaszt gepelt, blokkoltam. Vannak hatarok.
Szerintem ezen már kár rágódnod. A sztoriból nekem az jött le, hogy te nagyon pontos vagy, O meg késős. Nagyon nem jönnétek ki, szóval úgy sincs értelme kapcsolatnak. Talán a legnagyobb lángoló szerelem idején még aláthidalnatok, de az elmúlik, és hosszú távon 70 percnél sokkal több időt vesztegetnél rá, ha úgyis vége lesz.
Üdv, egy késős nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!