Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lány vagyok, most ismerkedek egy arab (egyiptomi) fiúval az interneten. Szerintetek az ilyen vegyes kapcsolatnak lehet jövője?
Ha örök rabságot, és szenvedést szeretnél, akkor hajrá.
Arra készülj fel, hogy megcsonkíttatja a nemi szervedet, és utána minden pisilés és szex közben borzasztóan fog fájni, a szülést nem is említem. Ha csak nem vérzel el a körülmetèlés közben, amit érzéstelenítés nélkül, egy üvegdarabbal, vagy rozsdás pengével fognak véghezvinni.
És ez a legtöbb muszlim, Afrikai országra jellemző, hogy így bánnak a nőkkel.
"Szeretné ha kimennék hozzá Egyiptomba"
Figyelj, én az életnek sok területén liberális vagyok, azonban az első találkozás kérdésénél egyértelműen a konzervatív álláspontot képviselem: UTAZZON A FÉRFI.
Más, ha már hónapok, évek óta együtt vagytok, akkor persze, kimehetsz hozzá te is. Viszont ha az elején nem a pasi meg udvarolni, nem ő utazik, akkor felejtős a dolog.
Felejtsd el.
A női nemi szervek megcsonkítása, más néven a női körülmetélés a külső női nemi szerv részleges vagy teljes rituális eltávolítása. Kérdőívek eredménye szerint 200 millió nő esett át a beavatkozáson Afrika 27 országában, Indonéziában, Kurdisztánban és Jemenben. A 15-49 éves korú körülmetélt lányok aránya 80-98 százalék Dzsibutiban, Egyiptomban, Eritreában, Guineában, Maliban, Sierra Leonéban, Szomáliában és Szudánban.
Wikipédia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!