Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok nektek van tapasztalato...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek van tapasztalatok arab ( Egyiptomi ) fiúkkal!?

Figyelt kérdés

Egyetem miatt, van az országban. Szerintetek működhet egy kapcsolat egy magyar és egy arab srác között ?

A vallást, csak annyiban tartja, hogy nem eszik disznó húst. De ténylegesen nem gyakorolja. Minden tapasztalat érdekel.

19L

2020. febr. 29. 20:18
1 2
 1/11 anonim válasza:
77%
Ismered a "A lányom nélkül soha" című filmet? Nézd meg!
2020. febr. 29. 20:30
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

Aha..

Nem gyakorolja.

A pontos :Itt nem gyakorolja

A nézz utánna,hogy a muszlimoknál a hitehagyás mivel jár.

Addig míg kevesen vannak jófejek.

Amint többen,nézz szét nyugaton,Angliában.

Arrol már nem is beszélve,ha kimennél Egyiptomba.

Naiv vagy,ha csak egy egyetemista srácot látsz magad előtt,de te tudod.

Mindig ugyanazok a körök mennek,nem is értem,hogy nem lehet esik már le a nőknek,hogy a muszlim világ totál más kultúra,és a nő alacsonyrendű szülőgép.

2020. márc. 1. 06:56
 3/11 anonim ***** válasza:
63%

Embere válogatja. Én éltem Angliában mert szüleim kiköltöztek. Volt egy muszlim barátom apai ágról volt az az anyukája lengyel volt. Jártam is náluk és nagyon kedveltem az apját. 32 éves koráig szűz volt amíg meg nem házasodott és egész jó értékeket hordozott magával ami azért valljuk be nálunk furcsaságoknak számítanak.

A másik oldala viszont akik tényleg nem nagyon követik a vallásukat annyit hoznak magukkal a kúltúrájukból hogy a nő teljes mértékben alárendelt szerepet tölt be 1 házasságban vagy akár egy kapcsolatban. Lehet teszi a szépet az elején, de a "vére" elő fog jönni előbb-utóbb.

Én is ismerkedtem Magyarországon egyetem miatt itt lévő muszlim lánnyal, de ő minden szabályt követett. 21 évesen hallott először a maszturbációról pl. egy FILMBEN, nem aludhat a párjával házasságig, nem csókolózhat etc. Nagyon külön világ amihez nagyon elfogadónak kell legyél. Cserébe viszonylag hamar megszoktak házasodni 1,5-2 éven belül és akkor előjönnek a testiségek, viszont akkor is korlátozva mert vannak dolgok amik "tisztátalanok" még akkor is. (pl. orál, szóval ha te nem tudsz elmenni hüvelyileg itt már nagy gondokkal fogsz küzdeni mert sosem fog kinyalni 😃 )

2020. márc. 1. 14:55
 4/11 anonim ***** válasza:
69%

Személyesen nincs tapasztalatom, de ismeretségi körben többeknek van arab, iráni vagy török párjuk. Némileg konzervatívabbak, mint az átlag európai, de alapvetően mindegyikükön azt látom, hogy kölcsönös tiszteletre alapul a kapcsolatuk. Nagyon sok múlik azon, hogy milyen a családja (konzervatív vagy kevésbé az, városi v. falusi, észak- vagy dél-egyiptomi).

Van köztük olyan, ahol a magyar fél nehezen viselte az életet az arab országban, de főleg azért, mert a nagycsaláddal laktak együtt, az meg itthon, magyar családdal is nehéz, ha nincs privát szférád, még ha a világ legaranyosabb emberei is. Azóta vissza is jöttek Magyarországra, igaz, nem emiatt.

(A lányomnélkülrinyálok c. amerikai propagandaműre meg be kéne már állítani valami szűrőt itt, a kérdező nem arra volt kíváncsi, ismered-e annyira a betűket, hogy el tudj olvasni egy könyvet.)

2020. márc. 5. 14:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Nincs,de nem is lesz!
2020. márc. 5. 15:21
 6/11 anonim válasza:
100%

Nem konnyu eset.

Nekem tobb arab ferfivel is volt dolgom, koztuk ketto egyiptomi.

Az elso tenylegesen Egyiptombol szarmazo, muszlim volt egy gazdag csaladbol akivel europai nyaralasa alatt talalkoztam. A vallasossaga ellenere kicsapongo bulizos eletet elt, volt korabban magyar baratnoje. Megbizhatatlan, hazug volt aki hulyere probalt venni. A csalad altal kijelolt mennyasszonyat csalta meg velem amit akkor nem tudtam. Hivogatott, irogatott es azzal szeditett, hogy felesegul vesz (egyebkent ez nekem meg se fordult a fejemben de gondolom azt hitte ezt akarja hallani egy no) kozben mindvegig a jegyesevel volt. Szexualis kulturaja 0 volt. :D

Egy idoben Tinderen voltam fent, ott sok itt tanulo egyetemista arab fiu volt a matchem, ok nem kulonosebben logtak ki a europai egyetemistak kozul, ugyanugy bulizosak csajozosak voltak. Nem igazan lehetett erezni, hogy barmi komolyat akarnanak, inkabb csak elveztek a szabadsagot amit a nyugati normak nyujtanak. Epp ezert nagyon fontos letisztazni, hogy mit szeretne az illeto kapcsolatot vagy szorakozast mert megutheted magad.

Az is into jel ha nagyon nagyokat mond, egybol hazassagot meg szerelmet minden alap nelkul.. szeretnek hoditani es tulozni.

Jelenlegi parom is felig egyiptomi de o itt nott fel es szocializalodott. Tokeletesen megvagyunk, nincsenek megoldhatatlan kulonbsegek. Temperamentumos, szenvedelyes. Belul erzekeny, kivul ferfias es hatarozott. Tobb muszlim baratjat is ismerem, ok a vallas ellenere isznak, buliznak tehat a fiatalok nem tartjak szigoruan a szabalyokat. Feher nokkel kezdenek, akar kapcsolat szintjen is de nem tudom, hogy igazan komolyra is forditanak-e. Egyikuk tobb not is tartott a baratnoje mellett..

Osszessegeben azt tudom mondani, hogy ha mindenkepp kapcsolatot szeretnel akkor probald minel jobban megismerni es varj mielott barmi tortenik kozottetek. Vard el kesobb, hogy bemutasson a baratainak es meseljen rolad/bemutasson a csaladjanak. Ha nekik nem tetszel, ellenzik az baj lehet. Illetve jobb tudni, hogy a diploma megszerzese utan mi a terve, visszakoltozik-e. Ha visszahallasz rola az egyetemi kozossegben dolgokat az is sokat elarulhat. Mukodhet csak fontos, hogy komolyan vegyen.

2020. márc. 17. 23:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ismerted meg?
2020. márc. 22. 18:47
 8/11 Tóth Rebeka válasza:
82%
Több, mint 2 éve vagyok együtt egy szintén itt tanuló arab (egyiptomi) sráccal és őszintén, valami csodálatos 2 éven vagyunk túl. 🥰
2021. júl. 27. 10:52
 9/11 anonim válasza:

# kérdező, 8-as

azért az elég gáz, hogy mindketten ismertek egyiptomit, utóbbi azt állítja 2 éve jár vele, mégsem tudjátok, hogy az egyiptomiak nem arabok!

2022. dec. 8. 16:41
 10/11 anonim válasza:
úgy látom nem csak ők, de szinte senki nincs tisztában a ténnyel, szóval ne aggódj 9es ezek már mind hülyén halnak meg. ahelyett, hogy baromságokról beszélgetnének velük, például kideríthetnék milyen az ország és a nép ott, nem tudatlan magyar gyakorisokat kérdeznének hiteltelen infókért.
2022. dec. 8. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!