Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire oké, ha egy első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire oké, ha egy első randira összesen kb. max. Tízezer forintot szeretnék elkölteni? 27/F

Figyelt kérdés
Kb. egy átlag étteremben ki lehet jönni ennyiből is, vagy ez nagyon kevés így?

2020. márc. 5. 15:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
34%

Elso randin miert mutatnal tobbet annal, mint ami van? Inkabb lejjebb kell menni hiszen elso randin meg az elodontoben vagyunk.

Ez a magyar mentalitas kereslet es kinalat oldalan is borzaszto. Ez egy szegeny orszag, tehat jobban szeretne es elvarja mindenki a rongyrazast.

Mashol meg Uj-Zelandra elugranak, de egy kavezas egy elso talalka.

2020. márc. 5. 17:17
 22/32 anonim ***** válasza:
61%

#15 én se járok taxival.. nem fogok egy vadidegen nőnek taxit fizetni. Majd hív magának.

Menni akar valahova? busz, metró, villamos...

2020. márc. 5. 17:17
 23/32 anonim ***** válasza:
91%
21-es vagyok meg, es no. De. Azert az is kinos persze, mikor a lovag minusz ot fokban az uljunk be egyitalra helyett a setaljunkat javasolja. Vegul lakasra jon - igen, szex, de az sem alja dolog-, es nem hoz uveg bort, csak megkerdezi, ovszer van? Na ez, az olcsojanos sem jo alternativa.
2020. márc. 5. 17:20
 24/32 anonim ***** válasza:
93%
Inkabb hangulat legyen..
2020. márc. 5. 17:42
 25/32 anonim ***** válasza:
95%

Elsőb randira még sok is. Szívesebben innék egy kávét vagy teát.

Ha meg csak havi egyszer engedheted meg mahadnak, hogy étterembe menj, akkor kár elsütni első randin. Így csak rongyrázás.

2020. márc. 5. 17:49
 26/32 anonim ***** válasza:
18%

Hahó!

Olvastátok a válaszokat is?

Azt írja a kérdező, hogy havi 1X tud 10-et költeni a csajozásra!

"A kérdező kommentje:

Annyit hozzá, hogy hetente nem tudnám megismételni, vagy fokozni ezt. Kb. havi egyszer tudnám ezt megengedni."

Értem én, hogy itt egyik lánynak sem kell a pasi pénze, és egy csövessel is járnának, meg mindenki a kérdező zöld kezére hajt, de ne toljátok már fullba a kretént!!!

Havi 1X 10 még prostira is kevés!

2020. márc. 5. 17:54
 27/32 anonim ***** válasza:
94%
hívd meg egy kávéra,oszt csók. egy starbucksban is kijössz ennyiből.
2020. márc. 5. 17:55
 28/32 anonim ***** válasza:
94%
Van 10 ezred, nekem is van. Frei-ben két kávé + két süti kb. 3000. Egyszer te fizetsz, egyszer én. Ez nem csak havi 1 alkalom.
2020. márc. 5. 19:50
 29/32 anonim ***** válasza:
75%
Jó, és mi lesz a többi randin? Addigra veszel fel hitelt?
2020. márc. 5. 19:55
 30/32 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Első randin mi sétàltunk, és közben bevàltottuk egy boltban a nyertes túrórudipapírokat, és azokat ettük .
2020. márc. 5. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!