Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire oké, ha egy első randira összesen kb. max. Tízezer forintot szeretnék elkölteni? 27/F
Figyelt kérdés
Kb. egy átlag étteremben ki lehet jönni ennyiből is, vagy ez nagyon kevés így?2020. márc. 5. 15:21
11/32 anonim válasza:
Egy kávé vagy max süti bőven elég első randin. A legdrágább randim egy kiállítás volt 7 ezres belépővel, de mindketten saját magunknak fizettük. Szerintem kb 2-3 ezertől illik a nőnek fizetni a saját részét.
25/nő
12/32 anonim válasza:
Nem sok, de azt írtad, hogy csak heti 1X telik 10 a csajra?
A gumi többe kerül, ne akarj csajt!
"Aki majmot tart, annak teljen banánra is!"
13/32 anonim válasza:
Nőként írom, hogy ez nagyon sok. Első randin elég egy kávé, süti,ilyesmi. Főleg ha mondjuk netrol ismered, ergo a randin derül ki, hogy egyáltalán előben szimpatikusak vagytok - e egymásnak. Sőt sokan nem is szeretnek enni a másik előtt még így a legelején :D
14/32 anonim válasza:
Szerintem meg nem kell bántani a kerdezot
Nem hiszem hogy sajnálja rá csak leírta hogy ennyire telik!!
15/32 anonim válasza:
Már bocs, de felénk a kávé + süti + a srác sem csak vizet iszik gondolom ára már eleve 5000 körül van. És ez csak egy kávézás!
TAXI? Vagy ha a lány éhes? Vagy el akar menni máshová is?
FÉRFIKÉNT én nem mennék el 10-el. Kevés.
17/32 anonim válasza:
Első randin elég egy séta egy parkban. És első randin én nőként fizetem a saját részem, mert nem biztos, hogy lesz folytatás, és így nem akarok a másik lekötelezettje lenni csak azért, mert költ rám.
18/32 anonim válasza:
A férjem első randin egy fagyira hívott meg. Étterembe nem szívesen mennék első randira. Akkor ismered meg a másikat, mi van, ha mégse jön be? Egy ebéd/vacsora nem 20 perc, nem állhatsz fel, mikor még ki se hozták az ételt, hogy bocsi, hagyjuk. Egy kávét meg lehet inni gyorsan, aztán lehet angolosan távozni. Nem akarnék ott feszengeni egy idegennel, akivel esetleg közös témánk sincs/büdös/nem tud normálisan viselkedni/akármi.
19/32 anonim válasza:
Nem gond, de olyan helyre menjetek, ami bőven kitelik a pénzből, és ne hangoztasd, hogy "csak" ennyid van. Illetve ahogy már írták, nem is feltétlenül kell pénzt költeni.
20/32 anonim válasza:
Kávé meg süti 5000?? Hol élsz te, a Holdon? 🌘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!