Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyetemen hogytudnék randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen hogytudnék randira hívni egy lányt?

Figyelt kérdés
Egy egyetemre járok a kiszemeltemmel, és őszintén szólva bejön nekem. Nem tudom hogy hívhassam el randira, hogy hívnám el, milyen módszerrel, milyen témát hozzam fel, hogy szóba kerüljön. Kávzézásra vagy palacsintázásra gondoltam, ahol sokat beszélgethetünk. Tudom bénának hangzik ez az egész, de mégis érdekel mert szeretnék előre lépni de nem tudok. Mit tanácsoltok, hogy csináljam?

2020. márc. 2. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Menj oda hozza (lehetőleg amikor egyedül van). Egesz egyszeruen csak mondd neki, hogy "Szia! Nagyon szimpatikus vagy, van kedved meginni velem egy kavet?" Nem kell tul gondolni, neha az egyszerű dolgok a leghatasosabbak. 19/L
2020. márc. 2. 20:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs közös órátok v bármi esemény, ami miatt könnyebb lenne odamenni hozzá, akk egyszerűen megszólítod. Ahogy 1-es írta.
2020. márc. 2. 22:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Egyetemen szoktunk dumcsizni, de hogy hozzam fel?
2020. márc. 4. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!