Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Harmadik randik névnapra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik randik névnapra túlzás szerintetek 30 ezres parfümöt adni?

Figyelt kérdés
A lány korábban említette, hogy Chanel coco mademoiselle az egyik kedvence, de már régebb óta nincs neki.

2020. febr. 25. 01:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
86%
Hallod, az egy olyan büdös parfüm, hogy ne akard, hogy azzal fújkálja magát. Életemben nem találkoztam olyan pasival, aki azt az öregasszonyszagot szereti egy nőn. Mintha a nagyanyádat csókolndád egy ezer éves dohos szekrényben egy régi ház padlásán. Örülj neki, hogy elfogyott.
2020. febr. 25. 12:10
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Ha megengedheted magadnak, akkor nem túlzás.
2020. febr. 25. 16:05
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennyi pénzt kiadni egy parfümért az a túlzás. Se páromnak, se magamnak nem vennék ennyiért parfümöt. Anyagilag minden további nélkül megtehetném, de nem látom semmi értelmét.
2020. febr. 25. 16:32
 24/31 anonim válasza:
85%
Igen, túlzás! Nem nagyon értem, hogy került egy parfüm a 2. randin szóba :D :)
2020. júl. 29. 18:56
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Februári a kérdés,azóta már csak eldőlt...
2020. júl. 29. 19:52
 26/31 anonim ***** válasza:
33%
4.randin külföldre költöztem az exemmel nem egy parfümön gondolkoztam sok e vagy sem 😁
2020. szept. 28. 23:23
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen, túlzás a 3. randin 30-ezerért parfümöt ajándékozni.

Sokan írták, hogy nem kellene a nőnek ilyet elfogadni. Igen ám, de más szempontból az ajándékot meg illik elfogadni, HACSAK NEM NYOMÓS OK MIATT UTASÍTJA VISSZA!

A fiú a pénzt már kiadta volna a parfümre. Ha visszautasítják, akkor mit kezdjen vele? Kinek ajándékozza? Megsértődik, elszomorodik...

A megoldás: 3. randin ilyen drága ajándékot ne vegyél.

2020. szept. 29. 12:24
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

nyilván azért mondta, mert már sok béna parfümöt kapott az expasiktól ajándékba...

ha olyan tipus vagy aki a pénzével akar hódítani, akkor mindig is olyan lányok, nők fognak megtalálni téged, úgyhogy ne csodálkozz majd a jövőben, nem minden nőnek a "szeretetnyelve" a pénz !!!

Ajánlom olvas el Gary Chapmantól: Az 5 Szeretetnyelv férfiaknak c.könyvét----

2020. szept. 29. 12:38
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Túlzás. A 3. randin örüljön, hogy meghívod őt valahová, mondjuk egy vacsorára. Az ilyen nőktől elfog a hányinger, egyrészt mert anyagiasak, másrészt mert ez a hölgyike is roppant sunyi módon akart téged rávenni arra, hogy egy rahedli pénzt költs rá, s mindezt úgy, hogy gyakorlatilag még nem is vagytok együtt. Még ha azt mondja, hogy "milyen finom X csoki", az oké, de egy 30 000-es parfüm... És ez a "hátulról jövés", hogy neki ez a kedvence, de már régen nincs, na ez számomra elfogadhatatlan. Gondolom, előtte megkérdezted, hogy mit szeretne névnapjára kapni. Ez az egyik olyan dolog, ami tilos, mert némelyik nővel elszalad a ló.
2020. szept. 29. 18:23
 30/31 anonim ***** válasza:

Ha 300.000 fölött keresel akkor talán belefér. Bár ha egy ideje nincs neki akkor valószínűleg,ő nem dúskál az anyagiakban.

Arra akartam kilyukadni,bizonyos anyagi szint fölött más az apró ajándék más a nagy ajándék! Adni és kapni is.

2020. szept. 29. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!