Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik randik névnapra túlzás szerintetek 30 ezres
parfümöt adni?
Hallod, az egy olyan büdös parfüm, hogy ne akard, hogy azzal fújkálja magát. Életemben nem találkoztam olyan pasival, aki azt az öregasszonyszagot szereti egy nőn. Mintha a nagyanyádat csókolndád egy ezer éves dohos szekrényben egy régi ház padlásán. Örülj neki, hogy elfogyott.
2020. febr. 25. 12:10
Ha megengedheted magadnak, akkor nem túlzás.
2020. febr. 25. 16:05
Szerintem ennyi pénzt kiadni egy parfümért az a túlzás. Se páromnak, se magamnak nem vennék ennyiért parfümöt. Anyagilag minden további nélkül megtehetném, de nem látom semmi értelmét.
2020. febr. 25. 16:32
24/31 anonim válasza:
Igen, túlzás! Nem nagyon értem, hogy került egy parfüm a 2. randin szóba :D :)
2020. júl. 29. 18:56
Februári a kérdés,azóta már csak eldőlt...
2020. júl. 29. 19:52
4.randin külföldre költöztem az exemmel nem egy parfümön gondolkoztam sok e vagy sem 😁
2020. szept. 28. 23:23
Igen, túlzás a 3. randin 30-ezerért parfümöt ajándékozni.
Sokan írták, hogy nem kellene a nőnek ilyet elfogadni. Igen ám, de más szempontból az ajándékot meg illik elfogadni, HACSAK NEM NYOMÓS OK MIATT UTASÍTJA VISSZA!
A fiú a pénzt már kiadta volna a parfümre. Ha visszautasítják, akkor mit kezdjen vele? Kinek ajándékozza? Megsértődik, elszomorodik...
A megoldás: 3. randin ilyen drága ajándékot ne vegyél.
2020. szept. 29. 12:24
nyilván azért mondta, mert már sok béna parfümöt kapott az expasiktól ajándékba...
ha olyan tipus vagy aki a pénzével akar hódítani, akkor mindig is olyan lányok, nők fognak megtalálni téged, úgyhogy ne csodálkozz majd a jövőben, nem minden nőnek a "szeretetnyelve" a pénz !!!
Ajánlom olvas el Gary Chapmantól: Az 5 Szeretetnyelv férfiaknak c.könyvét----
2020. szept. 29. 12:38
Túlzás. A 3. randin örüljön, hogy meghívod őt valahová, mondjuk egy vacsorára. Az ilyen nőktől elfog a hányinger, egyrészt mert anyagiasak, másrészt mert ez a hölgyike is roppant sunyi módon akart téged rávenni arra, hogy egy rahedli pénzt költs rá, s mindezt úgy, hogy gyakorlatilag még nem is vagytok együtt. Még ha azt mondja, hogy "milyen finom X csoki", az oké, de egy 30 000-es parfüm... És ez a "hátulról jövés", hogy neki ez a kedvence, de már régen nincs, na ez számomra elfogadhatatlan. Gondolom, előtte megkérdezted, hogy mit szeretne névnapjára kapni. Ez az egyik olyan dolog, ami tilos, mert némelyik nővel elszalad a ló.
2020. szept. 29. 18:23
Ha 300.000 fölött keresel akkor talán belefér. Bár ha egy ideje nincs neki akkor valószínűleg,ő nem dúskál az anyagiakban.
Arra akartam kilyukadni,bizonyos anyagi szint fölött más az apró ajándék más a nagy ajándék! Adni és kapni is.
2020. szept. 29. 20:36
Kapcsolódó kérdések: