Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan emberrel, aki ilyen idézeteket posztol facebookon?
Állandóan valamilyen bölcsességet oszt meg facebookon.
Például:
"Nem haragszom senkire,egyszerűen kizárom az olyan embereket az életemből,akikre nincs szükségem"
"Ezentúl mindenkinek annyit adok,amennyit kapok tőle"
És ehhez hasonló posztokból heti 5-6
Jól összefoglalták már előttem is. Hányni tudnék az ilyentől. Az ilyen emberek nagyon bölcsnek hiszik magukat de valójában egyszerűek mint a faék.
Az se jobb mondjuk ha pl Billie Eilish számokból írnak ki idézetet a szerelemről, depresszióról meg stb. Fúj. Pózerkedés.
Én azt vettem észre, hogy ha valaki minnél többet posztol, annál jobban vágyik rá, hogy figyeljen rá valali.
Különösen ezek az idézetes dolgok. Nem egy ismerősömnél látom ezt a tendeciát, kettőnél ismerem a magánéleti helyzetét is - mindketten borzasztóan sértve vannak, mert szakított velük az exük és rettentőmód mutogatni akarják, hogy ők mennyire erősek és jól vannak egyedül is. Nos nincsenek.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!