Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél olyan emberrel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan emberrel, aki ilyen idézeteket posztol facebookon?

Figyelt kérdés

Állandóan valamilyen bölcsességet oszt meg facebookon.

Például:

"Nem haragszom senkire,egyszerűen kizárom az olyan embereket az életemből,akikre nincs szükségem"

"Ezentúl mindenkinek annyit adok,amennyit kapok tőle"

És ehhez hasonló posztokból heti 5-6

2020. febr. 23. 12:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%
Menekülnék. Ezek általában felszínes emberek.
2020. febr. 23. 14:33
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

Jól összefoglalták már előttem is. Hányni tudnék az ilyentől. Az ilyen emberek nagyon bölcsnek hiszik magukat de valójában egyszerűek mint a faék.

Az se jobb mondjuk ha pl Billie Eilish számokból írnak ki idézetet a szerelemről, depresszióról meg stb. Fúj. Pózerkedés.

2020. febr. 23. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre, hogy ha valaki minnél többet posztol, annál jobban vágyik rá, hogy figyeljen rá valali.

Különösen ezek az idézetes dolgok. Nem egy ismerősömnél látom ezt a tendeciát, kettőnél ismerem a magánéleti helyzetét is - mindketten borzasztóan sértve vannak, mert szakított velük az exük és rettentőmód mutogatni akarják, hogy ők mennyire erősek és jól vannak egyedül is. Nos nincsenek.

28/N

2020. febr. 23. 16:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
nem, mert az idézet és a posztoló személy rendszerint sosincs összhangban egymással.
2020. febr. 23. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!