Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan emberrel, aki ilyen idézeteket posztol facebookon?
Állandóan valamilyen bölcsességet oszt meg facebookon.
Például:
"Nem haragszom senkire,egyszerűen kizárom az olyan embereket az életemből,akikre nincs szükségem"
"Ezentúl mindenkinek annyit adok,amennyit kapok tőle"
És ehhez hasonló posztokból heti 5-6
Ettől lesz bölcs valaki?
Istenem....
Biztos hogy nem jönnek össze vele.
Én imádom ezeket a posztokat, mert ül otthon a kanapén, érted, a kutya se bántja maximum nagyobbat fngik a rántott hústól a nagyi a kisszobában, és az a legnagyobb történés a héten, és akkor megosztja facebookra hogy, ez annyira az ő élete:
a, motivációs idézet, ami tök egyértemű mondat, csak hegy van a képen, amire ráírtak:
Ha nem akarod mindig újra kezdeni, ne hagyd abba.
b, utalgatva valakire valami nagyon csípős megjegyzéssel, amikor a kutya se foglalkozik vele:
Csak járnátok az én cipőmbe, kirhadna a lábatok.
Rosszabbak, mint azok az emberek, akik minden reggel kirakják, hogy Jó reggelt.
Mert tudod, hogy ugyanúgy nem mer plusz szalvétát kérni a mekiben, hiába írta ki, hogy:
Ne akkor félj tőlem, mikor kiabálok, hanem akkor amikor csendben vagyok, mert épp a bosszút forralom.
Ja tuti, Marika, a levest forralod maximum.
Az ilyen koeló-oravecnóri-randomfészbukbölcsesség triótól a hideg kiráz.
Ennél már csak az gázabb, amikor valami rém giccses képen felirat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!