Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnének olyan emberrel aki heti rendszerességgel füvezik?
Figyelt kérdés
Van munkája, tervei, nem iszik, nem dohányzik.2020. febr. 18. 11:23
21/25 anonim válasza:
Aki a "fűtől" agresszív, az nem füvet szív, hanem herbált, na az ilyen embert messziről elkerülöm én is, tényleg vadállat lesz belőlük. A sima fűtől max tompa és lusta valaki, összezabál mindent ha úgy hat rá, de nem lesz agresszív.
22/25 anonim válasza:
En csak azt allitottam, hogy az hulyseg, hogy kapudrog lenne. Es ahgy elottem irtak paran, az total baromsag h agressziv lesz valaki a futol. Motivaltatlan, betompult, kaba az igen. De agressziv az kizart.
Ezzel egyutt az valid, hogy ez valakinek kizaro ok. Es szerintem is jobb, mintha valaki alkesz volna. Mert attol telleg lehet vki agressziv es csinalhat hulyesegeket.
#2 votlam.
24/25 anonim válasza:
Az agresszíót nem akkor láttam mikor szívtak, hanem pont akkor mikor nem, vagy ha nem jutottak hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!