Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti összejönnének olyan emberre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnének olyan emberrel aki heti rendszerességgel füvezik?

Figyelt kérdés
Van munkája, tervei, nem iszik, nem dohányzik.
2020. febr. 18. 11:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Én simán, ha nem függő.

(Semmilyen függővel nem jönnék össze.)

2020. febr. 18. 12:29
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Összejöttem, de kár volt. Pár hónap után elváltak útjaink, nekem ez a kikapcsolódási mód nem jön be, ebből volt is konfliktus.
2020. febr. 18. 12:38
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem 27N
2020. febr. 18. 12:39
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. febr. 18. 12:56
 15/25 anonim ***** válasza:
39%
Én sok embert ismerek aki füvezik, szerintem csak akkor van baj, mikor valaki minden csinálja. Ők nagyon agresszívak tudnak lenni. Minden másra szarnak az életben, nem érdekeli őket, hogy bánnak másokkal, a lényeg hogy minden nap legyen nekik cucc, és ez rohadt idegesítő. Meg azt is észre vettem, hogy nagyon okosnak gondolják magukat, mintha mindenkinél jobban tudnák a dolgokat. Hangoztatják, hogy ez nem drog ez nem függőség, de ha nem tudnak szívni olyanok lesznek, mint az állatok. Nem szoktam általánosítani, de én ezeket vettem észre..
2020. febr. 18. 13:17
 16/25 anonim ***** válasza:
Minden nap*
2020. febr. 18. 13:17
 17/25 anonim ***** válasza:
69%
Inkább egy olyan emberrel, aki hetente füvezik, mint olyannal, aki hetente iszik. Ismerem a drogokat és a hatásukat, nem tartom a füvet az ördögtől valónak, én ugyan ritkábban, de szintén élek vele.
2020. febr. 18. 13:40
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Akik az agressziót hozzák fel... biztos, hogy az illető akire gondoltok, füvet (marihuána) szív? Ismerek pár embert aki él ezzel a szerrel, van akinek nem lennék a helyében és közös életet se szeretnék, eléggé le tud csúszni az ember, DE agressziót még SOHA nem láttam náluk.

Inkább eltompulás, felelőtlenség, motivációvesztés, elkallódás jellemző, ha problémát okoz a dolog. Erőszakkal még nem találkoztam, az inkább más szereknél gyakori.

2020. febr. 18. 13:50
 19/25 anonim ***** válasza:
Teljességgel kizárt.
2020. febr. 18. 14:47
 20/25 anonim ***** válasza:

Persze.

39N

2020. febr. 18. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!