Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról hogyha az valaki az osztálytársával összejönnének mert szeretik egymást?
Köszi :) ezzel megnyugtattál :) és szerinted baj h a lány 15 én 14 de magasabb vagyok vagy 10 cm-el ?
Ja és 5-ös tanuló vagyok ha valakinek baja lenne a korral + edzek heti 5x :)
Nincs mit.A korban ha azt kérdezed hogy ciki-e hogy fiatalabb vagy az egyáltalán nembaj, több okból is, felsorolok párat.
1.A szerelmet nem a kor miatt választják mert az lényegtelen.
2.A fiúk és lányok között ide oda lehet ilyen korban 2-3 év külömbeség mindegy hogy meik a fiatalabb.
3.Nemtudom hogy feltűnt neked de sztem előbb vagy utóbb feltűnik hogy manapság egyre több lány van fiatalabb fiúval, aminek több oka is lehet mondjuk pl hogy később tovább tud jól teljesíteni mint egy idősebb.
Amúgy egy év amúgyis semmi.Ismerek olyat aki F/15 éves a lány pedig 20 és köszönik jól vannak.
Amúgymeg nem a korra mennek hanem hogy ki a férfiasabb ezzel nem arra gondolok hogy ki hogy tud megverni valakit, hanem sok minden másra.
Szerintem az az 1 év semmi.Hameg valakit zavar akkor egy egyhe középsőujj felmutatás vagy leszarod a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!