Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytatnátok az ismerkedést egy olyan pasival, aki nőgyűlölő cikkeket írt a neten?
Ismerkedek egy pasival és eddig minden jól működött. Udvarol nekem, ajándékokat kapok tőle, meglepetés vacsorával vár, figyelmes, okos, és az ágyban is összepasszolunk, szóval eddig minden mesébe illő és nagyon belezúgtam. Ő is azt mondja, hogy szerelmes. Pár nappal ezelőtt kíváncsiságból rákerestem a neten és sok cikket megosztott 2-3 éve. Olyan hozzáállással írt, hogy ha ezeket elolvasom, akkor nem is kezdek ismerkedni vele. Többek között azt állította, hogy csak a muszlim nők és a prostik igazán tiszták, a többi nő már romlott. Aztán a mai nők mind önzőek és felszínesek, nem létezik igazi szerelem. Írt arról is, hogy egy nőismerőse akkoriban szakított a párjával és ő ráírt, hogy ha mindketten szinglik, akkor megpróbálhatnák, mert a nő 30 évesen már amúgy se nagyon válogathat. A nő természetesen elutasította, de ő erről írt egy fröcsögő cikket, hogy a mai nők semmit se becsülnek és majd megnézheti ez a nő kinek kell 40 éves vénasszonyként. Szintén arról írt, hogy nincs párja, de kéne valaki. Kifejtette, hogy ő nem fog senki után futni és udvarolni, hanem inkább macska-egér játékot játszik és utána futnak majd a nők. Szerintem ennyi elég is ezekből, nagyon lesokkolódtam. Nem értem, mert szerintem jóképű, beszédes, ambíciózus férfi és engem levett a lábamról. Nem is úgy viselkedik ahogy a cikkekben leírta, szóval össze is vagyok zavarodva és csalódott is vagyok. Hozzam neki szóba?
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!