Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönnek a kék szemű, barna hajú,176 cm magas pasik?
Hát, ez még igen kevés info magadról...
Így most mit is mondhatnék, nem szeretem a kék szemű pasikat, de a barna hajúakat igen.:)
A magasságod, számomra ideális lenne, de szerintem még nagyon sokat nyomna a latba a mosolyod, a megjelenésed(tehát arcod, és testalkatod), ezt így 3 dologból nem mondhatóm meg pontosan.
De! Ha szép a mosolyod és tetszik az illatod, tuti nem mennék el úgy az utcán, hogy ne vegyelek figyelembe.;)
18/l
Uuuu nalam a keke szem mar nyero az a gyengem!!! :$$$
De sajna "sokkal" magasabb vagyok nalad!!! :s
16L
jó régen írtam ki ezt a kérdést xD
azóta mőttem egy picikét
kb 180-185cm vagyok :)
ha helyes akkor igen,és ne részletezzem hogy azok nem,akik a linkelt képeken vannak...:DD
egy srác bejön ha kék szemhez sötét haj társul,bár ilyet csak színészek közül tudok említeni, általában a barna szem barna haj (v fekete) kombináció jön be :D ilyennel már a hétköznapokban is találkoztam párszor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!