Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nőnek annyira nem vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek annyira nem vonzó egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Van egy kisfiam viszont az anyukájával már nem vagyunk együtt.

Nehéz volt ezt megemésztenem de örökké nem bújhatok el.

1.5 éve lett vége és azóta egyedül is vagyok, még futó kapcsolatom sem volt.

Az elmult 1 hónapban lezdtem nyitni vagyis megnyilni arra hogy ismerkedjek de nem úgy megy mint régen.

Egyenlőre badoo és tinder, viszont azt látom sajnos vagy jogosan hogy amint beszélek arról hogy volt egy félresikerült kapcsolatom és van egy fiam aki nem velem él egyből hidegzuhanyt kapok .

A kisfiamat nagyon szeretem , csak azt sajnalom hogy nem családként nevelhetem.

2020. jan. 30. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem hiszem, hogy ez akkora probléma lenne, persze nem mindegy, hány éves vagy. Ha mondjuk 23, és 20 éves nőkkel próbálkozol, akkor az tényleg nem lesz könnyű.
2020. jan. 30. 22:07
 2/9 A kérdező kommentje:
31 vagyok és 24-33 között.
2020. jan. 30. 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Mással lesz probléma.
2020. jan. 30. 22:11
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

Vannak olyanok, akiknél ez kizáró ok. Sok férfi is így van vele, hogy gyerekes nőt nem akar.

Ezt el kell fogadni, és tovább kell lépni. Majd lesz olyan, akit ez nem zavar. Viszont őket ne ilyen szexpartnerkeresőn akard megtalálni...

2020. jan. 30. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem túl hamar bújik még ki a szög a zsákból. Neked nagyon előtérben van még ez a csomagod és nem vagy rest a másik elé tolni.
2020. jan. 30. 22:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig ez egy olyan dolog amit nem lehet eltitkolni es hamar meg kell mondani.
2020. jan. 31. 02:12
 7/9 anonim ***** válasza:
A való életben nem próbáltad?
2020. jan. 31. 07:32
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Nagy élmény lesz a nőnek hétvégéken a fiadat nézegetni.
2020. jan. 31. 10:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyannal próbálkozz aki szinten elvált és gyereke van

Gyermektelen 20on éves nőknek ez taszító lehet.

2020. jan. 31. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!