Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a jelek amelyek egyértelműen arra utalnak hogy a férfi érez irántam?
Figyelt kérdés
Köszi 22/Nő :) . Igen utána néztem de saját tapasztalat érdekel.2020. jan. 30. 17:11
1/8 anonim válasza:
Változó. Érintenek , mosolyok , ír neked erdeklodik őszintén utánad példálózik.
2/8 anonim válasza:
Én férfiként: keresem a pillantását, ugyanakkor nem merek közeledni hozzá. Ha vele vagyok, nagyon jól érzem magam mellette, vele.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :),
2020. jan. 30. 18:12
4/8 anonim válasza:
24 éves ként,halottam hogy tetszem egy olyan lánynak aki rég óta be jön nekem,3 xor találkoztunk régi módin udvariasan kedvesen tudtára adtam bejön majd annyiba maradt,mondván hogy tanulnia kell... mindenki más
5/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem lehet h mégse voltál úgy szimpi neki?
2020. jan. 30. 23:22
6/8 anonim válasza:
Zavarba jön, sebezhető, elpirul, álcázott randira meghívások (amikor nem egyértelmű, hogy randira hívott, hanem valami semleges ürügyet kitalál), becéz, mintha kislány lennél, felvállal mások előtt - de az elején ez nem egyértelmű, mert nem akar beégni, ezért mások előtt furán is viselkedhet
Van a flört meg a bók, de az előbbiek nélkül lehet, hogy csak egy Casanova vagy Don Juan.
És végül: azt mondja, hogy szeret. A közhiedelemmel ellentétben ebben azért elég ritkán hazudnak a férfiak.
7/8 anonim válasza:
Kezdetben: Keresi a tekinteted, igyekszik a közeledbe kerülni, megszólít.
Amikor már többször találkoztatok: hozzád-hozzád ér (karodhoz, válladhoz, hajadhoz, combod külső oldalához), séta közben megfogja a kezed, átkarolja a derekad...
8/8 anonim válasza:
Közeledik szorosabbra akarja füzni a kapcsolatot, keri a telszamod egyeb elerhetöseged, keresi mikor talalkozhat veled, mik a közös pontjaitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!