Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elgondolkodtató, ha 5 randi után sem fizetett rám egy fillért se a férfi?
Pár hónapja találkozgatok egy férfivel.
Sétáltunk, beültünk enni, programoztunk is. Vagy külön fizettünk, vagy pedig felajánlottam, hogy fizetem a felét.
Nem vagyunk tinik, dolgozó ember. Kellene aggódnom, hogy spúr esetleg, vagy jó ez így?
Nem akarom eltartatni magam, eszemben sincs ilyen, de eddigi randijaim során valahogy mindig alakult úgy, legalább az elején, hogy egy kávéra, kínaira, moziba(1-2 ezer forint értékben) meghívott a férfi, utána pedig elkezdtem viszonozni, vissza hívni őt.
Hogyan kezelem ezt?
Ha ez zavar, akkor már a második randira se kellett volna elmenned.
Én amondó vagyok, hogy annak kell fizetnie, aki a meghívó fél. Sose filléreskedtem, és egy pasitól is ezt várnám el.
Az én meglátásom szerint két eset van.
1. amikor meghívlak valamire
2. amikor együtt csinálunk valamit
Az első esetben én állom a számlát, mert ezt egy ajándéknak szánom. Tehát például akarok kedveskedni egy frissítő itallal a 30 fokos melegben. Felajánlom neked, kifizetem.
A másik eset, amikor együtt tervezünk valamit. Például, hogy megyünk termál fürdőzni. Ilyenkor mindenki fizesse ki a saját részét. Ennek oka, hogy úgy gondolom az én időm ugyanolyan értékes, mint a tied. Nem reális, hogy adjak neked pénzt azért, hogy az idődet velem töltsed, ha én ugyanannyit áldozok rád az enyémből.
Ha a nő elvárja, hogy fizessek ,akkor ez nem két egyenrangú ember találkzása. Ez sokat elmond a közös jövőről.
Én ennek igazából annyira örülnék, nincs kínoskodás nem akar lekötelezni, egy szinten vagyunk, én ezt alapból így is szeretem :D
Emiatt egy pillanatig nem aggódnék, amiatt inkább maximum hogy akkor most mi van, mert 5 randi hónapok alatt az tényleg csak ez a nagyon ismerkedős szint, szeretem ha van időnk egymást megismerni, de hát nem tudom, ez tti tudjátok hogy mennyire bontakozik valami mennyire nem, de ha nem tudom mondjuk most ilyen lassan ismerkedésbe van egyszerre több nővel belátható hogy nevetséges lenne mindenki helyett fizetni. Nekem úgy tűnik hogy ti nem jártok, hanem csak így adtok egymásnak pár alkalmat hogy kibontakozik e a dolo g vagy egymásnak pont nem vagytok az, aki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!