Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elgondolkodtató, ha 5 randi után sem fizetett rám egy fillért se a férfi?
Pár hónapja találkozgatok egy férfivel.
Sétáltunk, beültünk enni, programoztunk is. Vagy külön fizettünk, vagy pedig felajánlottam, hogy fizetem a felét.
Nem vagyunk tinik, dolgozó ember. Kellene aggódnom, hogy spúr esetleg, vagy jó ez így?
Nem akarom eltartatni magam, eszemben sincs ilyen, de eddigi randijaim során valahogy mindig alakult úgy, legalább az elején, hogy egy kávéra, kínaira, moziba(1-2 ezer forint értékben) meghívott a férfi, utána pedig elkezdtem viszonozni, vissza hívni őt.
Hogyan kezelem ezt?
ma 12:56
Nagyon szépen, helyesen leírtad! Nálad van a pont.
Kedves "lányok,nők"( az elvárásokkal rendelkezőknek szól az idézőjel.)!
Komolyan elvárjátok azért, mert a gyengébbik nem ezt tartoztok, hogy am ember fizessen mindent, ha nem is mindent az esetek 80 %-ában?
Mondjátok már meg mire fel? De tudjátok mit ?Nem kell! A válaszok a következők lennének:
-Ő hívott randira meg, amúgyis ő a fiú.
-Ezt így ilik nehogy már egy nő fizessen.
Persze jön a kérdés ,hogy "mire fel?", akkor értelmes választ nem tudtak adni ,csak a fentfelsoroltakat és hasonlókat.
Aztán ti vagytok megsértődve ,hogyha azt mondja valaki ,hogy anagy részeteket kitartják, meg el is várjátok.
Az ilyen köpjön fel ,és álljon alá b+! :)
Nem kell sem el- sem kitartani, sőt.
De azért a randin hadd ne adjam már oda a kólám árát... gondolom első randira minimum ő hív el. Gondolom tudja fedezni a kettőnk üdítőjét vagy fagyiját. Ha nem, akkor nézzen egyedül otthon tv-t.
Hosszú távon természetesen oda-vissza alapon működnek ezek a dolgok, de az első 1-2 randin aki filléreskedik, az az én szememben nem férfi.
Hát pedig első randin igenis illik azt a fagyit/üdítőt/bármit a férfinak felajánlani, hogy fizeti. Én kukáznám, bár el se jutottunk volna az 5. Randiig. És nem a pénz miatt. Ki tudom fizetni én is a fagyimat. Az illem hiánya miatt. Utálom, ha egy férfi nem férfi.
Volt olyan randim, hogy első alkalommal meghívott egy valamire a srác, valami apróságra. Második randin egy hamburgeresnèl a fizetésnèl azt mondta hogy "Most te fizetsz, mert a múltkor én fizettem". Mindezt a kiszolgáló előtt. Amúgy is akartam mondani hogy meghívom, de ez rohadtul illetlen volt, nem is lett több randi.
Ha egy férfi szeret egy nőt nincs ilyen filléreskedés.
A pasi örül, hogy az imádott nő vele van. Nem gond 500,-ft-os limonádé, kávé vagy süti.
Tapasztalatból is tudom: Volt egy kapcsolatom. A férfi semmit sem költött rám. Meg éreztem valami nem stimmel.
Mintha csak azért lenne velem mert más nincs. Szakítottam vele. Újra összejött az exével. Mindegy honnan tudom, de sokat költ rá. Erről ennyit.
Jézusom, mekkora "lovag" már, hogy egy cseszett kávéra sem volt képes meghívni, vagy sütire.. nagy anyagiasság ám 500 HUF 5 randi alatt... :D:D::DD
Nem akarhat nagyon lenyűgözni, igaz?
2 opció van szerintem: vagy nem érdekled eléggé, vagy tényleg az a típus, aki a botban ha veszel magadnak majd egy csokit, majd azt a 250 Ft-ot is elkéri külön a kassza után.. (ez egyébként még tiniként is gáz. :D)
Még az is meghívott 1. randin, akivel csak jóban lettünk és nem terveztünk komolyat egymással..
Nyilván visszahívom én is, de ezek gesztusok... Nálam leírta volna magát ha 3 randin ilyen nála nincs meg.
(Aki meg egy fagyit/sütit/kávét nem tud pluszban kifizetni, az minek randizik?)
Tedd lapatra! Jo nagy hibat kocettel el h mar az elejen felesbe akarod. Megis miert?
Nincsen ingyen szex!
Soher pasitol mit varsz erzelmieg?
A penz fontosabb neki mint te.
"Nincsen ingyen szex!"
Valóban , arra ott vannak a k...@'k. De hogy egy átlag lány/nő is ilyet ír. Na mindegy. minden esetre elgondolkodtató ez a kijelentés... ;)
#17 azért gondolkozzál már el azon, amit írtál.
"Nincsen ingyen szex!"
Szóval mindenki árulja magát?
"Soher pasitol mit varsz erzelmieg?"
Te meg mekkora sóher vagy, ha elvárod, hogy fizessenek neked. Mi alapon, mert más van a lábad között?
"A penz fontosabb neki mint te."
A pénz fontosabb neked, mint ő.
Pont az ilyen nők miatt nem fizetek mindent. Ugyanúgy ahogy én a barátnőmmel akarok lenni, ő is velem. Te csak a pasid pénzéért vagy vele. Szánalmas.
Nem,semmi imyenrol nincs szó.
Ferfi erenyeikozt kell lenni a gondoskodasnak,figyelmessegnek.
Ha nincs akkor az egy dedos gyerek.
Nem azt mondtam h vegyen a nőnek hazat vagy vigye el kulfoldi útra!
De ha egy italra vagy etelre se tudja meghivni mert egy rohadt soher allat akkor az mit akar?
Erzelmleg mit tud adni a nőnek?
Nem tudom minek eroltetitek azt h fifty fifty?!
Aki arra nem kepes h egy teara meghivjon arra megis miben lehet szamitani ha baj van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!