Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért mondják ha megkérd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért mondják ha megkérdem hogy végülis akarják-e hogy udvaroljak nekik vagy nem: "Ha így kérded, akkor nem! "?

Figyelt kérdés

Ugye női játék ez a "nehezem adom magam" valamint az egyszer igen egyszer nem... Amit én megunok és direktbe rákérdezek hogy most akkor akarja-e hogy udvaroljak vagy nem; amire kb mindig az a válasz: "Ha így kérded, akkor nem!"

Sajnos én ilyen kétfázisú vagyok (igen vagy nem).

Csak kíváncsiságból kérdem, ill. hogy megértsem a női lélek titkait, hogy ilyenkor azért valójában igent gondolnak vagy tényleg nemet. Vagy egyáltalán mit gondolnak. :D

2020. jan. 30. 08:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%
Mert f..szok... Azert. Nem tálcán kell kínálni magatokat, de mi az hogy ti majd eldöntitek hónapok után? A csávónál közben lehet semmi esélye se volt az elejétől fogva... Azt lett volna másik nő helyetettek, a végén meg ha volt esélye is netán hülyének nézitek, hogy hogy volt mersze beprobalkozni 😠 Kérdező én egy lánynál 1,5 évig szopt...m emiatt...
2020. jan. 30. 09:38
 12/18 anonim ***** válasza:
24%

"Ráadásul ez olyan kérdés, hogy kb. megkérdezed, hogy akar-e tőled valamit."

Mert hogy megy mégis? Ha nem kérdezel rá akkor meg megy a feljelentés zaklatasert, a f.. Sz se tudd rajtatok kiigazodni.. Ezért jobbak a ribik, azok legalább egyenesek, megha másra nem is jók.

2020. jan. 30. 09:42
 13/18 anonim ***** válasza:
84%

Elég nagy gyökér vagy, hogy ilyet kérdezel. Ezzel az arcába vágod, hogy valójában neked teljesen mindegy, hogy udvarolsz-e neki vagy sem.

Nem csoda, hogy "egyszer igen egyszer nem" a hozzáállásuk, mert te egyik felé sem vagy érzelmileg elkötelezve.

2020. jan. 30. 09:47
 14/18 anonim ***** válasza:
81%

olyan gagyi, ahogy ezzel a zaklatós feljelentéssel próbáljátok palástolni, hogy mennyire nem vagytok még elfogadható pasik sem, ezért felesleges próbálkozni.

Mondjatok egy esetet, ahol fel lett jelentve egy udvarlós zaklató. Olyan, akitől kérte is a nő, hogy hagyja békén, többször...

2020. jan. 30. 10:13
 15/18 anonim ***** válasza:
29%

Lehet, hogy a kérdező nem tökéletes, de ez attól még nem olyan, mintha ezekkel a nőkkel is minden rendben lenne.

A nők sem szeretik, ha a pasi húza-vona játékot játszik velük, és folyton elbizonytalanitó jeleket küld, ha meg ők csinálják ezt mással, akkor miért vannak meglepődve ezen a reakción?

Ez nem olyan, mintha engedèlyt kért volna, simán csak lereagálta azt, hogy úgy érzi, hogy a másik játszmázik vele, ami tényleg unalmas.

2020. jan. 30. 10:45
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Annyira természet ellenes, mint szex után megkérdezni, hogy "ugye jó volt?". Vagy jön magától, vagy ne jöjjön sehogy.
2020. jan. 30. 11:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert lenézed őket.
2020. jan. 30. 11:35
 18/18 anonim ***** válasza:
#12-es, és társai! Higgyétek el, hogy egy olyan társadalomban, amit játszmázást elképzelni sem tudó, szög egyenes gondolkodású nők népesítenek be (én is ilyen vagyok amúgy) ti a mostani sz*rhoz képest konkrétan pokolian éreznétek magatokat. Mert ott a nők több, mint 90%-a (sőt, lehet, hogy 100%-a) egyáltalán nem tűrné meg a sündörgéseteket sem, hanem kerek perec elküldene a francba. És ott, mivel a nők részéről bizonyíthatóan tényleg nem lenne játszmázás, ha többszöri elutasítást követően is próbálkoznátok tovább, azonnal mehetnétek zaklatásért börtönbe. Jobb lenne?
2020. jan. 30. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!