Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért mondják ha megkérdem hogy végülis akarják-e hogy udvaroljak nekik vagy nem: "Ha így kérded, akkor nem! "?
Ugye női játék ez a "nehezem adom magam" valamint az egyszer igen egyszer nem... Amit én megunok és direktbe rákérdezek hogy most akkor akarja-e hogy udvaroljak vagy nem; amire kb mindig az a válasz: "Ha így kérded, akkor nem!"
Sajnos én ilyen kétfázisú vagyok (igen vagy nem).
Csak kíváncsiságból kérdem, ill. hogy megértsem a női lélek titkait, hogy ilyenkor azért valójában igent gondolnak vagy tényleg nemet. Vagy egyáltalán mit gondolnak. :D
"Ráadásul ez olyan kérdés, hogy kb. megkérdezed, hogy akar-e tőled valamit."
Mert hogy megy mégis? Ha nem kérdezel rá akkor meg megy a feljelentés zaklatasert, a f.. Sz se tudd rajtatok kiigazodni.. Ezért jobbak a ribik, azok legalább egyenesek, megha másra nem is jók.
Elég nagy gyökér vagy, hogy ilyet kérdezel. Ezzel az arcába vágod, hogy valójában neked teljesen mindegy, hogy udvarolsz-e neki vagy sem.
Nem csoda, hogy "egyszer igen egyszer nem" a hozzáállásuk, mert te egyik felé sem vagy érzelmileg elkötelezve.
olyan gagyi, ahogy ezzel a zaklatós feljelentéssel próbáljátok palástolni, hogy mennyire nem vagytok még elfogadható pasik sem, ezért felesleges próbálkozni.
Mondjatok egy esetet, ahol fel lett jelentve egy udvarlós zaklató. Olyan, akitől kérte is a nő, hogy hagyja békén, többször...
Lehet, hogy a kérdező nem tökéletes, de ez attól még nem olyan, mintha ezekkel a nőkkel is minden rendben lenne.
A nők sem szeretik, ha a pasi húza-vona játékot játszik velük, és folyton elbizonytalanitó jeleket küld, ha meg ők csinálják ezt mással, akkor miért vannak meglepődve ezen a reakción?
Ez nem olyan, mintha engedèlyt kért volna, simán csak lereagálta azt, hogy úgy érzi, hogy a másik játszmázik vele, ami tényleg unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!