Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan udvaroljak egy hölgynek?
Hány éves vagy, hogy ezt itt megkérdezed?
Legyél kedves, figyelmes, türelmes így első körben...de csak azért, mert hölgyről van szó. Ez tetszik, nagyon kevés férfi nevezi a nőket manapság hölgynek:)
38. N.
"Ez tetszik, nagyon kevés férfi nevezi a nőket manapság hölgynek:)"
Nagyon kevés nő érdemli meg manapság a hölgy megnevezést...
Tanulatlan, alsó osztálybeli réteg hívja a nőket hölgynek. Hasonlóan, ez a réteg nézi jó szemmel ezt a megnevezést.
Kivétel ez alól a jókora korkülönbségből fakadó asszimetrikus hierarchia viszony, illetve egy viccesnek szánt megjegyzés.
A tanult bunkók meg, okoskodnak, lásd 5-ös.
Én nő vagyok, nem vagyok tanulatlan, és használom ezt a kifejezést, mert ez egy fajta tisztelet megadása: pl. A hölgy előttem a boltban, vagy a hivatalban a hölgy nagyon kedves volt, stb. Mennyivel elegánsabb, mint A nő előttem a boltban, vagy a nő a hivatalban kedves volt. Ég és föld a különbség.
A stílus maga az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!