Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért mondják ha megkérd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért mondják ha megkérdem hogy végülis akarják-e hogy udvaroljak nekik vagy nem: "Ha így kérded, akkor nem! "?

Figyelt kérdés

Ugye női játék ez a "nehezem adom magam" valamint az egyszer igen egyszer nem... Amit én megunok és direktbe rákérdezek hogy most akkor akarja-e hogy udvaroljak vagy nem; amire kb mindig az a válasz: "Ha így kérded, akkor nem!"

Sajnos én ilyen kétfázisú vagyok (igen vagy nem).

Csak kíváncsiságból kérdem, ill. hogy megértsem a női lélek titkait, hogy ilyenkor azért valójában igent gondolnak vagy tényleg nemet. Vagy egyáltalán mit gondolnak. :D

2020. jan. 30. 08:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
7%
Nem tetszik nekik, hogy nem mész le kutyába.
2020. jan. 30. 08:19
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Te figyelj már! Vagy szívből teszed valakinek, mert tényleg bejön és szeretnél vele lenni, vagy egyáltalán ne tedd. Ez így elég konkrét volt?
2020. jan. 30. 08:20
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
Jaj hány nő mondta ezt? Kicsit sokat álmodtál nem?
2020. jan. 30. 08:30
 4/18 anonim ***** válasza:
87%

Ez meg mi már??

Ezt miért megkérdezed és engedélyt kérsz?? Ez annyira erőltetett...mintha nem akarnál a jelekből érteni és tenni valamit, hanem rögtön megtudni, hogy érdekled-e.

2020. jan. 30. 08:31
 5/18 anonim ***** válasza:
38%
Kicsit természetellenes így megkérdezni, de a nagy játszmázások közben elhiszem hogy megunod a dolgot és inkább rákérdezel, hogy most mi van. Persze ők egófényezés miatt elvárják hogy mindenféle visszajelzés nélkül udvarolj nekik, hogy aztán két hónap múlva közöljék: mégse fog menni.
2020. jan. 30. 08:42
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
Es ha 2 honap mulva igent mond? Merr megismer es megkedvel? De ti, ha nincs szex 1 heten belül, már új virágra szálltok
2020. jan. 30. 08:45
 7/18 A kérdező kommentje:

#3 nem ma este történt :D csak életem során pár alkalommal.

nem aktuális eset, csak eszembe jutott, gondoltam hátha kapok rá választ...

2020. jan. 30. 08:49
 8/18 anonim ***** válasza:
41%

Azt gondolják, hogy menj a francba.

Az egész játékuk a lebegtetésről szól, te meg egyenes választ akarsz, ez piros lap.

2020. jan. 30. 08:51
 9/18 anonim ***** válasza:
89%

Mert ez nem ilyen, hogy előre megbeszéljük.

Én is ugyanezt mondtam volna.

Ráadásul ez olyan kérdés, hogy kb. megkérdezed, hogy akar-e tőled valamit.

2020. jan. 30. 09:17
 10/18 anonim ***** válasza:
86%
Mert azt szeretnék, ha magadtól udvarolnál, nem megrendelésre. Nem k..vát akarnak.
2020. jan. 30. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!