Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért mondják ha megkérdem hogy végülis akarják-e hogy udvaroljak nekik vagy nem: "Ha így kérded, akkor nem! "?
Ugye női játék ez a "nehezem adom magam" valamint az egyszer igen egyszer nem... Amit én megunok és direktbe rákérdezek hogy most akkor akarja-e hogy udvaroljak vagy nem; amire kb mindig az a válasz: "Ha így kérded, akkor nem!"
Sajnos én ilyen kétfázisú vagyok (igen vagy nem).
Csak kíváncsiságból kérdem, ill. hogy megértsem a női lélek titkait, hogy ilyenkor azért valójában igent gondolnak vagy tényleg nemet. Vagy egyáltalán mit gondolnak. :D
Ez meg mi már??
Ezt miért megkérdezed és engedélyt kérsz?? Ez annyira erőltetett...mintha nem akarnál a jelekből érteni és tenni valamit, hanem rögtön megtudni, hogy érdekled-e.
#3 nem ma este történt :D csak életem során pár alkalommal.
nem aktuális eset, csak eszembe jutott, gondoltam hátha kapok rá választ...
Azt gondolják, hogy menj a francba.
Az egész játékuk a lebegtetésről szól, te meg egyenes választ akarsz, ez piros lap.
Mert ez nem ilyen, hogy előre megbeszéljük.
Én is ugyanezt mondtam volna.
Ráadásul ez olyan kérdés, hogy kb. megkérdezed, hogy akar-e tőled valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!