Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szeretethiányos férfivel érdemes kezdeni valamit, vagy hagyjam?
Ebből, ezt így nem lehet megmondani. Ez teljesen emberfüggő és ha tényleg annyira megváltozott, akkor komplikált a helyzet.
Fiatalon alapvetően pozitív voltam az emberekkel kapcsolatban. Aztán jött pár pofon, szóval zárkózottabb lettem. Aztán fent, aztán lent. Igazából kicsit ilyen mindenkinél az élet, csak van, akik mélyebben élik át a dolgokat és könnyebben megragadnak 1-1 fázisban.
Nekem is volt egy időszakom, amikor eléggé lent voltam. A fura az volt, hogy jó páran próbáltak nyitni felém, mint ahogy te próbálnál a srác felé, de ez nem úgy megy, ahogy gondolod. Az összes emberről, aki felé elkezdtem kicsit is nyitni kiderült, hogy nem rajtam akarnak segíteni, nem engem akarnak, hanem a saját személyiségükről szólt az egész. Megmentők akartak lenni és magukért, nem értem. Elakarták érni, hogy irántuk érezzek valamit, de tovább nem is gondolták a sztorit és nem is terveztek előre.
Szerintem gondold át első körben, hogy a saját helyzetedben miről szólna az egész: Tényleg akarod a srácot, eltudsz vele képzelni éveket is, komolyan mellette tudsz lenni vagy csak arról szól az egész, hogy megláttad, mennyire másmilyen és segíteni akarsz. Ha a második eset áll, akkor hagyd inkább békén, mert még mélyebbre fogod lökni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!